גלולת

lola222

New member
גלולת ../images/Emo41.gif

לפני 3 ימים התחלתי בפעם הראשונה ליטול גלולות מסוג מינס (לפני כן אף פעם לא נטלתי גלולות). בדרך כלל אני סובלת מכאבי מחזור קשים ביום הראשון של המחזור. ביום הראשון של המחזור הנוכחי (שיוצא גם היום הראשון של נטילת הגלולה) חשתי כאבי מחזור חזקים ולקחתי משכך כאבים כהרגלי. הכאבים פסקו אך למחרת שוב הופיעו כאבי מחזור (בדרך כלל כבי המחזור שלי היו רק ביום הראשון למחזור) ונאלתי שוב לקחת משכך כאבים .היום התעוררתי ללא כאבים אך במשך היום הופיע כאב חלש ומעומעם מאוד, מעין אי נוחות קלה בבטן התחתונה. שאלתי היא האם זאת תופעת לואיי מוכרת של הגלולות- כאבי מחזור בנטילות הראשונות של הגלולה? הבנתי שהגלולה אמורה להקל על כאבי המחזור..האם זה אמור להשפיע מהפעם הראשונה שאני נוטלת את הגלולה או שלגוף לוקח זמן להתרגל? האם אני צריכה לדאוג? לפנות לרופאה? להמשיך בינתיים ליטול את הגלולות כרגיל? אשמח לקבל את תשובתך תודה!

גלולת

הגלולות אכן מקלות מאד על כאבי מחזור אך כמובן לא בחפיסה הראשונה, שהרי את מחילה ממש עם תחילת המחזור ועדיין אין אפקט שלהם. עם כל מחזור ומחזור הכאבים ילכו ויפחתו . אם יש לך כאבים שונים מרגיל ולא עוברים , פני לרופאה שלך.

למעלה