גלולת המרסילון

shirtuti

New member
גלולת המרסילון

שלום,אני "משתמשת" טריה בגלולות ואני נוטלת את הגלולה הנ"ל זה החודש השלישי. בחודש שעבר 3 -4 כדורים לפני שסיימתי את החפיסה החלו דימומים ואחר כך הווסת שהיתה די קצרה (3 ימים) האם הדימומים היו חלק מהווסת? אני חשבתי שרק ברגע הפסקת הכדורים הווסת אמורה להופיע. שאלתי העיקרית היא האם יש אפשרות "לעצור/לדחות" את הווסת של החודש הבא בזה שלא עושים את הפסקה של 7 הימים אלא מתחילים חפיסה חדשה? האם יש סיכון בזה? האם יש איזושהי גלולה שעושה את "העבודה" הזאת? מודה לכם מראש על תשובתכם.

גלולת המרסילון

דימומים כאשר לוקחים אל התגלולה קורים לפעמים וזה יורת שכיח בחפיסות הראשונות. אין בכך בעיה. לשאלתך השנייה, ניתן לדלג על 7 ימי ההפסקה ולקחת את הגלולות ברציפות על מנת לדחות את המחזור. אין בכך כל סיכון.

shirtuti

New member
עוד שאלונת קטנטונת...אז לא אפסיק את הגלולות

ואמשיך בחבילה החדשה...כך הווסת הבאה תגיע יותר מוקדם ויהיו דימומים חזקים יותר? בעצם עוד אחת...
בזמן הזה של ה"דחייה",יחסי המין יכולים להיות ללא קונדום או שזה כמו ששוכחים ליטול כדור?

עוד שאלונת קטנטונת...אז לא אפסיק את הגלולות

הוסת הבאה תגיע כאשר תהיי מוכנה לכך, כלומר, כאשר תחליטי להפסיק את הגלולות. זה יכול להיות בסוף החפיסה השנייה או בכל זמן שהוא אחר. חשוב רק שתעשי שבוע הפסקה עד לחפיסה החדשה ולא יותר. לא יהיה דימום חזק יותר, אלא רגיל. את מוגנת לגמרי ולא צריך אמצעי מניעה נוספים.

למעלה