גלולות..

אורטלה

New member
גלולות..

שוב ושוב השאלות המעצבנות האלה על גלולות... אם שכחתי לקחת שתי גלולות אחרונות בחפיסה זה אומר שהמחזור יקדים ביומיים? תודה...!

מה ז"א תלוי בגוף שלה? ../images/Emo12.gif

בין היתר תפקיד הגלולות הוא להסדיר את המחזור. אם היא לא תקבל כמו שעון, זה אומר שזה לא עובד. הגלולות מאוד מדוייקות. אם לוקחים קבוע, מקבלים מחזור בין 2-4 ימים אחרי סיום החפיסה. כמובן שכל סוג שונה וכל גוף מגיב אחרת, אבל בגדול זה מאוד מדוייק. במידה והיא סיימה את החפיסה שבוע לפני, היא גם תקבל את המחזור שבוע לפני. אם היא תקח 3 גלולות יותר, המחזור גם יגיע בשלושה ימים איחור.

יאללה בואי! ../images/Emo11.gif

יקירתי בתור מי שכמה שנים בעניין../images/Emo8.gif

קורה גם כך וגם כך ואין זה אומר לאוו דווקא הגוף לא מגיב באופן חיובי אלא פשוט ששלובים בזה גם עניין של לחץ עצבים וכ'ו. וזה הסבר של הגני' שלי על העניין ... כך שאת האחריות הרפואית על הדברים שלי אני בהחלט מטילה עליו ...

כמובן שיש יוצא מן הכלל

אבל אם הולכים על הנורמל יש טווח ימים שצריך לקבל בהם מחזור. גם אם היא הורידה או הוסיפה גלולות, הטווח ישאר זהה.

שוב? ../images/Emo13.gif

למה שיהיה הבדל אם היא משנה זמנים באותו סוג גלולות שאותו היא לוקחת על בסיס קבוע? המחזור אמור להוסיע בדיוק באותם הימים שהוא מופיע כשהיא לוקחת רגיל. אל תתייחסי לאירועים קיצוניים, כי ברור שהם קיימים. אנחנו מדברים על מה שאמור לקרות בדרך כלל. אם היא בלחץ או מתח, המחזור עלול לאחר גם אם היא לא עשתה שינויים ואין זה קשור לשינוי הזמנים.

האלופה יודעת?

שהיא מדברת אל עצמה בגוף שלישי? דבר שמעיד בדרך כלל על שיגעון גדלות ו\או צורך באישפוז כפוי?

גברת טלי מהצ'אט היקרה ../images/Emo70.gif

האלופה הינה מזל תאומים
יש לה את הזכות לדבר אל עצמה מבלי שתחשב 'שוגעת
אישור אסטרולוגי

וגם יש לה את הזכות...

לקרוא לי גברת טלי היקרה... אבל אין שום הגיון בזה
(הלך עלייך, את נחשבת משוגעת)

למעלה