גלולות..

scar111

New member
גלולות..

בת 15, חבר קבוע כבר המון זמן. כן אולי זה מוקדם מדי אבל כבר חצי שנה בערך שאנחנו שוכבים,
ונמאס מהטעויות קריעה של הקונדום, או כשאין ומפחדים שהגמירה פגעה בפנים, הטיפות אהבה..הכל כבר נמאס.. להיכנס ללחצ כל פעם כשהמחזור מאחר ביום
קצת עלה על כל העצבים..
אני יודעת שיש תגלולות האלה שלוקחים.. אבל, איך אני משיגה אותן?כמה הן עולות?האם אני יכולה לעשות אתזה בלי שההורים יידעו..?
אני מאוד אשמח ואעריך תגובות..:)

muse18

New member
:)

איך אני משיגה אותן?- קובעת תור לרופא\ת נשים.. רואים אם מתאים לך לקחת גלולות ואיזה סוג גלולה...

כמה הן עולות? כל סוג גלולה והמחיר שלה... סתם דוגמא סוג הרמונט בערך 25 שקל .. אבל חברה שלי קונה ב40 שקל לא זוכרת איזה סוג..

האם אני יכולה לעשות אתזה בלי שההורים יידעו..? את זה אני לא יודעת כי אני מניחה שההורים שלך משלמים לקופה, תלוי אם רואים את זה בחשבון שמגיע הבייתה כל רבעון ...

Maldini Girl

New member
מוסיפה

-אז ככה-
גלולות עד גיל 18 בדר"כ עולות כלום כסף, משהו בסגנון של 11 ש"ח לחפיסה, כי הקופ"ח מסבסדת לך את זה.

את צריכה ללכת לרופא נשים, הוא ישאל אותך כמה שאלות ובגלל שאת לא בתולה אולי יבקש לעשות לך בדיקה. היא קצת לא נעימה אבל קצרה, הרעיון הוא פשוט לוודא שהכל בסדר. יכול להיות שהוא ישלח אותך לקצת בדיקות (דם/אולטרהסאונד) וככה יתאים לך גלולות.

בעיקרון, את לא חייבת ללכת לרופא נשים עם ההורים (אם כי, אסור לך להיות עם גניקולוג גבר לבד בחדר. אז אולי שווה להביא חברה או משהו) אבל הם יראו את החיוב מהקופ"ח והעצה שלי- אל תעשי את זה לבד. לכי תעשי שיחה עם אמא, תסבירי לה את המצב, אמא שלי הייתה מאד תומכת והגניקולוג בזמנו אמר לנו שזה משמח אותו לראות שאנחנו באות ביחד, כי תמיד עדיף שההורים ידעו.
וזה עדיף מאשר שאמא שלך פשוט תגלה פתאום ויהיה לא נעים.

rasmus girl1

New member
הקופ"ח מסבסדת בכל גיל,

תלוי בקופה,אני בכללית בת 23 וקונה פמינט ב14 ש"ח אחרי של 50% הנחה של כללית..

Maldini Girl

New member
אז אצלינו לא

אצלינו אחרי גיל 18 המחיר ממש קופץ, ויכול להגיע גם ל-40+ ש"ח

baraline

New member
זה מאוד תלוי בהורים שלך

אם נראה לך שהם לא יקבלו את זה טוב אבל את שלמה עם ההחלטה שלך, אז כדאי שתשתפי מישהי אחרת, אחות גדולה או בת דודה או משהו בסגנון. את יכולה לקבוע תור לגניקולוג (חפשי גניקולוגית, עדיף) והיא תייעץ לך. אל תתביישי לשאול שאלות, והעיקר אל תתני לביישנות או לחשש למנוע ממך מלהשתמש באמצעי מניעה! כל פעם שנקרע לכם הקונדום או שאתם עושים את הטעות הזו ושוכבים בלי, היא מסוכנת הרבה מעבר למה שאת מבינה, כנראה. מצאתי ברשת כתבה מעניינת שמדברת על איך החשש והמבוכה הזאת גורמים לנערות לעשות שטויות ו... זה פשוט לא נגמר טוב. אל תצטרפי לרשימה הזאת.

למעלה