גלולות

נועה2210

New member
גלולות

היי בנות, האם מישהי מכירה מקום בתל אביב שמוכרים גלולות ללא מירשם, נגמר לי עוד כמה ימים, והתור שלי אצל ד"ר סוריאנו רק בעוד שבועיים. תודה לכן

זואילי

New member
איזה את לוקחת?

כי החליפו לי למשהו אחר ויש לי מהקודם בבית.. לא חושבת שיש מכירת גלולות ללא מרשם. אלא אם אולי לעמותות השונות יש גם מה שנשים העבירו אליהן. (חברים לרפואה אולי).

זואילי

New member
סורי... אין לי.

מדוע שלא תתקשרי למזכירה ותבקשי ממנה שיכתבו לך מרשם? או מהגניקולוג ה"רגיל" שלך? אני בד"כ מבקשת מרשמי גלולות מרופא המשפחה, הוא נותן לי בלי בעייה.

נועה2210

New member
גלולות

מהניסיון שלך האם יש סוג גלולות ש"מסתדר" יותר טוב עם האנדומטריוזיס? ואני אנסה זאת תודה

זואילי

New member
כל אחת עם משהו אחר...

שמתאים לאנדו הפרטי שלה. ומה שטוב לאחת לא בהכרח טוב לשנייה. לכן פשוט צריך לנסות... אני ראיתי שעם הסוג הקודם קיבלתי פעם ב 3 חודשים. אחרי פעמיים כאלה נמאס לי וביקשתי מהרופא שיחליף. עכשיו אני בחפיסה שנייה מסוג אחר ומקווה שזה יחזיק גם מעבר ל 3 חודשים. בא לי שזה יחזיק איזה שנה..

נועה2210

New member
עוד שאלה

אם אפשר לשאול שאלה פרטית קצת, שאת אומרת קיבלתי האם זה ממש מחזור רציני וארוך (כמו שאנחנו מכירות) או יותר הפרשות אדומות כאלו שמצריכות תחתונית ותו לא האם קורה לך שאת מתאמצת, לא משהו רציני, סתם משהו כגון שטיפת ריצפה וכתוצאה מכך מדממת?

לגבי החלק השני של שאלתך

לי זה קרה, אחרי כל התאמצות קלה היה מופיע דימום קל, ברגע שהוסיפו לי חיזוק לגלולות זה נעלם.

נועה2210

New member
חיזוק לגלולות?

את יכולה לפרט את החיזוק לגלולות, לא מעורה בפרטים של הדבר

כן חיזוק ../images/Emo13.gif

הרופאה שלי הוסיפה לי כדור שנקרא פרימולוט נור שהוא למעשה מכיל פרוגסטרון. כל עוד לקחתי אותו בנוסף לגלולות לא חזרו כלל הדימומים. בקרוב אני חוזרת לגלולות אחרי הפסקה ארוכה ומהכרות עם הגוף שלי תוך חודש וחצי בערך אצטרך להוסיף גם את הפרימולוט.

זואילי

New member
הי נועה, לשאלתך

על הגלולות התחילו לי הכתמות. כל עוד לא הפסקתי את הגלולות זה הלך והתגבר, ממש לא ברמה של תחתונית אלא תחבושות... וימים רבים, כך שבמצב כזה כמובן התייעצתי עם הרופא. אמנם יש לי עוזרת...
אבל דווקא בשטיפת רצפה אם בא לי להעביר ויש אני לא מתאמצת עד כדי להגיע למצב של דימום. מה שכן, פעם אחת בישלתי שעות, עמדתי על הרגליים הרבה זמן ואז גם הזזתי שולחנות ובינגו - הגיע דימום.

galim29

New member
איך ימכרו? זו תרופה לכל דבר

ממש לא מכירה מקום כזה. גם הרופא משפחה יכול לרשום לך.

למעלה