כי החליפו לי למשהו אחר ויש לי מהקודם בבית.. לא חושבת שיש מכירת גלולות ללא מרשם. אלא אם אולי לעמותות השונות יש גם מה שנשים העבירו אליהן. (חברים לרפואה אולי).
שמתאים לאנדו הפרטי שלה. ומה שטוב לאחת לא בהכרח טוב לשנייה. לכן פשוט צריך לנסות... אני ראיתי שעם הסוג הקודם קיבלתי פעם ב 3 חודשים. אחרי פעמיים כאלה נמאס לי וביקשתי מהרופא שיחליף. עכשיו אני בחפיסה שנייה מסוג אחר ומקווה שזה יחזיק גם מעבר ל 3 חודשים. בא לי שזה יחזיק איזה שנה..
אם אפשר לשאול שאלה פרטית קצת, שאת אומרת קיבלתי האם זה ממש מחזור רציני וארוך (כמו שאנחנו מכירות) או יותר הפרשות אדומות כאלו שמצריכות תחתונית ותו לא האם קורה לך שאת מתאמצת, לא משהו רציני, סתם משהו כגון שטיפת ריצפה וכתוצאה מכך מדממת?
הרופאה שלי הוסיפה לי כדור שנקרא פרימולוט נור שהוא למעשה מכיל פרוגסטרון. כל עוד לקחתי אותו בנוסף לגלולות לא חזרו כלל הדימומים. בקרוב אני חוזרת לגלולות אחרי הפסקה ארוכה ומהכרות עם הגוף שלי תוך חודש וחצי בערך אצטרך להוסיף גם את הפרימולוט.
על הגלולות התחילו לי הכתמות. כל עוד לא הפסקתי את הגלולות זה הלך והתגבר, ממש לא ברמה של תחתונית אלא תחבושות... וימים רבים, כך שבמצב כזה כמובן התייעצתי עם הרופא. אמנם יש לי עוזרת...
אבל דווקא בשטיפת רצפה אם בא לי להעביר ויש אני לא מתאמצת עד כדי להגיע למצב של דימום. מה שכן, פעם אחת בישלתי שעות, עמדתי על הרגליים הרבה זמן ואז גם הזזתי שולחנות ובינגו - הגיע דימום.