גלולות

kill bill13

New member
גלולות

היי היום קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם ידיד טוב שלי (לא יודעת אם יתפתח משהו בהמשך), זה היה בספונטניות שלא חשבתי שתיקרה לי דווקא בנושא הזה.. הוא שם קונדום עוד לפני שביקשתי, והוא לא גמר בתוכי אלה לאחר כמה דקות הוא הוריד את הקונדום וביקש לגמור ע"י מציצה... הסיכוי שאני בהריון הוא נמוך אבל אני לא רוצה להסתכן.. יש גלולה שאני יכולה לקחת חד פעמי בלי להשתמש קבוע בגלולות? תודה רבה

יש את הגלולה של היום שאחרי...

וניתן לרכוש אותה בכל בית מרקחת ללא מרשם. אבל לא הייתי ממליץ לך להסתמך רק על גלולה זו, היא רק למקרי חרום. כלומר אם שכחת לקחת את הגלולה היומית וקיימת יחסים ללא הגנה אחרת.

kill bill13

New member
אז...

אז מה כדי לי לעשות??, אני לא רוצה להתחיל לקחת גלולות יומיות, עד שלא יהיה לי חבר רציני

עדן2012

New member
אל תדאגי

אם הוא היה עם קונדום וגמר רק כמה דק' אחרי אז אין לך סיכוי להריון. לא כדאי לקחת סתם את הגלולה שאחרי כי זה לא בריא.

kill bill13

New member
יש מצב

הייתי איתו עוד ביסודי.. ותמיד הרגשתי משהו אליו... ותמיד אמרתי לעצי שאת הפעם הראשונה שלי אני יעשה עם מישהו מיוחד.. עד עכשיו לא היה לי קשר רציני (אני בת 21).. ופתאום זה הרגיש לי נכון.. ואני לא יודעת אם בא לי כרגע להיכנס למערכת יחסים כי אני עוד מעט טסה לחול לחצי שנה, ויש לי חברה שטסה איתי שהיא באמצע מערכת יחסים והיא לא יודעת אם לטוס בכלל... לגבי הסקס זה היה בהסכמה מלאה, והוא היה עדין מאוד לאחר שאמרתי לו שזאת הפעם הראשונה שלי... וגם אם ינתק הקשר זה לא יפריע לי כל כך, אני חושבת

לא לקחת פוסטינור

שלום לך מתוך מה שאת מתארת ממש אין סיבה לדאגה גם הוא לא גמר (למרות טיפול פרי- כום אבל אין סיבה לדאגה) וגם הייתם עם קונדום בכל מקרה פוסטינור זה לא בריא באופן קבוע ומשמש רק למצבי חירום לכן המנעי מכך מה שכן, וסליחה שאני קופצת לשם שווה להסתכל על מה קורה לך בחלקים הספונטניים הללו שנכנסים לחווית סקס מהיר ומזדמן בלי קשר האם זה מתאים לך? האם רצית בכך? את כותבת הוא שם קונדום עוד לפני שביקשתי ואני תוהה איך היה כל השאר? האם היה שם משהו שכן ביקשת ורציתי והכי חשוב, האם גם הוא שותף לדאגה שאת חווה כרגע?

kill bill13

New member
לי ראובני אני שמחה שענית לי :)

תודה לגבי האיכפתיות הרבה שלך והדאגה.. לגבי השאלות שלך אז ככה: עד העכשיו הקשר הכי "רציני" שהיה לי זה שבועיים חברות בכיתה ח-כלומר חוץ מנשיקה על הלחי וריקוד סלאו לא היה משהו מיוחד.. לפני הצבא היה לי קשר של יום עם בחור שאבא שלי היה המדריך שלי בטיול עם המשפחה. ובאותה הפגישה אנחנו התנשקנו ולא רציתי אלא זרמתי (זה היה בקניון ככה ששום דבר לא היה יכול להתפתח..) ואז הרגשות נורא עם עצמי שעשיתי משהו שלא רציתי למרות שהוא פעוט ערך כמו נשיקה.. אז סיימתי את הקשר. ולפני חצי שנה נפגשתי עם בחור שחברה טובה שלי הפגישה ביננו וכשדיברתי עם הבחור כמה פעמים בטלפון גיליתי שאנחנו באותו ראש וממש רציתי להיפגש איתו.. בזמן הפגישה התחבר לי שהוא די נואש ולא רציתי להיות סתם עוד זיון!!!-אז חתכתי וזה די מסכם את הכל... ועכשיו הבחור שאיתו שכבתי היה איתי עוד מהיסודי והיינו בקשר טוב, וגם תמיד הצקנו בצחוק אחד את לשני, וכשנפגשתי איתו אתמול והגענו למצב שבו ראיתי שזה זורם לכיוון הרגשתי שאני כן רוצה למרות שזה נוגד את כל מה שרשמתי למעלה.. חשוב לי לציין שאם לא הייתי רוצה הייתי מפסיקה אותו באותה השניה. כשאמרתי לו שזאת הפעם הראשונה שלי הוא היה ממש עדין ומתחשב. אין לי מושג לאן זה הולך לזרום, אני לא רוצה להיות הנאה של מישהו. אין הגיון במה שעשיתי אבל אני לא מרגישה אשמה ואני גם לא כועסת על עצמי.. מה לעשות אני מרגישה מבולבלת! אני סותרת את כל העקרונות שלי: נשיקה-לא, זיון-כן!! כשראיתי שהוא הולך לחדור לתוכי עצרתי אותו ואמרתי לו שישים קונדום והוא כבר אמר לי שהוא שם, וגם בדקתי את זה ליתר ביטחון. אחרי שהוא גמר אמרתי לו שעכשיו תורי והוא אמר שהוא חייב להתארגן וללכת לפגישה (שידעתי שהיא קיימת-הוא לא סתם שיקר) די התאכזבתי אבל לא לגמרי. אחרי זה הלכנו להתקלח ביחד ונפרדנו. עוד לא דיברנו מאז, ומחר אני ארים אליו טלפון כדי לברר לאן זה מתקדם.. לא מתאים לי חבר כרגע כי אני גם עוד מעט טסה לחול לחצי שנה ואני לא מוכנה ששום דבר יבטל או יעקב או ידחה את הטיול.. מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

אבל מה את מרגישה

יקרה, את מתארת כאן כרוניקה מורכבת של שנים ולא ברור מה מתוכה מתאים לך מה את רוצה מה היה עושה אותך שמחה נראה לי שאת צריכה לעבוד עוד על החלק הזה בתוכך שמאפשר לך לדרוש דברים לבדוק מה מתאים לך ולא להתקבע לתבנית. אני מאחלת לך שתמשיכי לחקור את עצמך ואת הסביבה ותגיעי להבנה מה יעשה לך טוב....

kill bill13

New member
לי ראובני אני שמחה שענית לי :)

תודה לגבי האיכפתיות הרבה שלך והדאגה.. לגבי השאלות שלך אז ככה: עד העכשיו הקשר הכי "רציני" שהיה לי זה שבועיים חברות בכיתה ח-כלומר חוץ מנשיקה על הלחי וריקוד סלאו לא היה משהו מיוחד.. לפני הצבא היה לי קשר של יום עם בחור שאבא שלי היה המדריך שלי בטיול עם המשפחה. ובאותה הפגישה אנחנו התנשקנו ולא רציתי אלא זרמתי (זה היה בקניון ככה ששום דבר לא היה יכול להתפתח..) ואז הרגשות נורא עם עצמי שעשיתי משהו שלא רציתי למרות שהוא פעוט ערך כמו נשיקה.. אז סיימתי את הקשר. ולפני חצי שנה נפגשתי עם בחור שחברה טובה שלי הפגישה ביננו וכשדיברתי עם הבחור כמה פעמים בטלפון גיליתי שאנחנו באותו ראש וממש רציתי להיפגש איתו.. בזמן הפגישה התחבר לי שהוא די נואש ולא רציתי להיות סתם עוד זיון!!!-אז חתכתי וזה די מסכם את הכל... ועכשיו הבחור שאיתו שכבתי היה איתי עוד מהיסודי והיינו בקשר טוב, וגם תמיד הצקנו בצחוק אחד את השני, וכשנפגשתי איתו אתמול והגענו למצב שבו ראיתי שזה זורם לכיוון הרגשתי שאני כן רוצה למרות שזה נוגד את כל מה שרשמתי למעלה.. חשוב לי לציין שאם לא הייתי רוצה הייתי מפסיקה אותו באותה השניה. כשאמרתי לו שזאת הפעם הראשונה שלי הוא היה ממש עדין ומתחשב. אין לי מושג לאן זה הולך לזרום, אני לא רוצה להיות הנאה של מישהו. אין הגיון במה שעשיתי אבל אני לא מרגישה אשמה ואני גם לא כועסת על עצמי.. מה לעשות אני מרגישה מבולבלת! אני סותרת את כל העקרונות שלי: נשיקה-לא, זיון-כן!! כשראיתי שהוא הולך לחדור לתוכי עצרתי אותו ואמרתי לו שישים קונדום והוא כבר אמר לי שהוא שם, וגם בדקתי את זה ליתר ביטחון. אחרי שהוא גמר!, ע"י שאוננתי לו, אמרתי לו שעכשיו תורי והוא אמר שהוא חייב להתארגן וללכת לפגישה (שידעתי שהיא קיימת-הוא לא סתם שיקר) די התאכזבתי אבל לא לגמרי. אחרי זה הלכנו להתקלח ביחד ונפרדנו. עוד לא דיברנו מאז, ומחר אני ארים אליו טלפון כדי לברר לאן זה מתקדם.. לא מתאים לי חבר כרגע כי אני גם עוד מעט טסה לחול לחצי שנה ואני לא מוכנה ששום דבר יבטל או יעקב או ידחה את הטיול.. מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

lost green eyes

New member
את לא בהריון.

תירגעי. אין שום סיכוי שבעולם. גם אם היה גומר ביפנים הסיכוי להכנס להריון הוא לא הכי גדול. זה לא כזה קל להכנס להריון כמו שחושבים. בכל אופן.. הוא היה עם קונדום (וכל הכבוד לכם על זה) והוא בכלל לא גמר ביפנים. ז"א.. למה לך לקחת את הגלולה החד פעמית הזו ? מאיזו סיבה ?

kill bill13

New member
תודה

אני יודעת שיש גלולות ורציתי לדעת איך אני מבטלת כל אפשרות קטנה של הריון. וכן אני שמחה שהוא מראש כבר הכין קונדום אחרת הייתי קמה והולכת

למעלה