גלולות...

גלולות...

התחלתי היום גלולות הרמונט בפעם הראשונה... הרופאת נשים אמרה לי לקחת ביום החמישי למחזור...וכך עשיתי.. 1.יש הבדל אם כבר נגמר לי המחזור ביום החמישי?? 2. לעומתי יש לי חברה שאמרו לה להתחיל את הגלולות ביום השלישי למחזור.. למה אצלה זה שונה? וממתי אני מתחילה להיות מוגנת? לחברה שלי אמרו שמאותו היום היא מוגנת... יכול להיות שאצל כל אחת זה שונה?! אני לא מבינה כלוםם... תודה מראש

5halo

New member
ליאתוש ליאתוש דבר ראשון לנשום יקירה

אני בטוחה שהכול בסדר
אם תסתכלי קצת על השירשורים מתחת תראי שלי ראובני ענתה למישהי על השאלה ממתי היא מוגנת לגבי למה יום שלישי או יום חמישי אני מאמינה שזה תלוי ברופא ובסוג גלולות אני לא רופאה אז.....
אבל אם יש לך חששות אני בטוחה שאת יכולה להרים טלפון לרופא שלך ולשאול. לגבי אם נגמר לך המחזור ביום החמישי שוב... אני לא רופאה אל זה נשמע לי בסדר ליתר ביטחון חכי שבוע שבועיים עוד קצת קונדומים לא נורא ואז תכלי להיפרד מהם לשלום בהצלחה יקירתי הילה

לא מכירה הנחייה כזו

שלום לך האמת היא שאני לא מכירה הנחייה כזו. אני יודעת שלוקחים גלולות בפעם הראשונה מהיום הראשון של הווסת ואחרי שבועיים את מוגנת. יחד עם זאת כבר היית אצל הרופאה ולא שאלת את השאלות, כך שהתמונה די חסרה. מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה לקחת לפחות שבועיים לפחות ובנתיים להשתמש בקונדום. לגבי תהליך ההתחלה, אם עוד לא התחלת אז תתחילי מהיום ראשון.

למעלה