גלולות

קים789

New member
גלולות

שלום, השאלה שלי היא בקשר לגלולות פמינט. התחלתי לקחת את הגלולות האלה וגם אחרי שנגמר המחזור יש לי דימומים חלשים. הבנתי שזאת תופעת לוואי שכיחה, אבל שהיא לא נמשכת הרבה ימים ואצלי זה כבר נמשך כמעט שבוע. יש סיכוי שזה יעבור בקרוב או בחודש הבא? אני עדיין מוגנת למרות הדימומים? התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור אז אני כבר מוגנת מהחפיסה הראשונה, נכון? ניתן לקיים יחסי מין אם יש דימומים חלשים? כי אחרי יחסי מין הדימום היה חזק וחום כהה ונמשך חצי יום בערך. תודה!

גלולות

זוהי תופעת לואי שכיחה בהחלט והדימומים הקלים האלה יכולים להימשך גם חודש שלם. זה קורה בעיקר בחודשים הראשונים לשימוש ועם כל חודש שאת לוקחת את הגלולות , זה הולך ופוחת. אין עם זה שום בעייה, את מוגנת ואת יכולה לקיים יחסים , זה רק דורש סבלנות וזה יעבור.

Cat Woman 2005

New member
תודה לך ועוד משהו

הבנתי שאני מוגנת, אבל אחרי קיום יחסים הדימום נהיה חזק וזה לא נעים ולא בריא לאבד דם כל פעם, לא? ולא יכול להיכנס זיהום או פגיעה מיחסי מין או משהו? כי הרי בזמן דימום כל האזור הוא כמו פצע פתוח. ומה עם ים או בריכה? אפשר ללכת?

אין בעיה כל עוד זה בתקופה הראשונה. את לא

תאבדי הרבה דם בחודש - חודשיים. לים או ברכיה אפשר ללכת, אבל השאלה אם תרגישי נוח. לים אפשר, אבל לבריכה, תמיד יש סיכוי שיברח לך ואז תרגישי מאד לא נוח.

למעלה