גלולות

Mrs big

New member
גלולות

אם אני לוקחת גלולות (מינס) לצורך סידור המחזור ופתירת בעיות הורמונליות, אז מהחפיסה הראשונה אני אמורה לראות את השינוי? למשל, לפני נטילת הגלולות עשו לי בדיקות דם וראו שיש לי הפרשה מוגברת של טסטוסטרון, אז אם אעשה בדיקת דם חוזרת לאחר נטילת החפיסה הראשונה, יש סיכוי שזה כבר יהיה תקין? אה, ושאלה קטנה נוספת - בחפיסת הגלולות שאני לוקחת יש גם גלולות "ריקות", זה אומר שאני לוקחת חפיסה אחר חפיסה בלי שום הפסקה, נכון?

גלולות

מהחפיסה הראשונה צפוי להיות כבר סדר במחזור ( אם כי לעיתים יש דוקא דימומים תחת הגלולות בחודשים הראשונים), אבל שינוי בבדיקוצ הדם לוקח יותר זמן וגם , אם יש לך סימנים של עודף טסטוסטרון כמן תשעורת יתר או םצעי בגרות זה לוקח כמה חודשים עד שיש שינוי. גלולות מינס לוקחים חפיסה אחר חפידה בלי הפסקה, בדיוק כמו שחשבת.

Mrs big

New member
יכול להיות שבגלל שבמינס יש מינון נמוך יחסית

של הורמונים הם לא יפתרו לי את הבעיות ההורמונליות? ותודה על התשובה.

כל גלולה, גם מינס מדכאת את הפעילות הטבעית של

השחלות ולכן גם גורמת לירידה בעודף הפרשת ההורמונים מהשחלות. אבל אם יש לך גם בעיות של תשעורת יתר או אקנה בנוסף לטסטוסטרון גבוה בבדיקות , אז מינס פחות תעזור לזה.

Mrs big

New member
שאלה נוספת בקשר למינס

זה המחזור הראשון שבו אני נוטלת גלולות ואני כבר ביום ה-11 של המחזור ועדיין יש לי דימום משמעותי. סביר להניח שזה בגלל הגלולות? לעשות משהו בנידון או שפשוט לחכות?

שאלה נוספת בקשר למינס

כשמתחילים גלולות יכול להיות דימום תקופה משתנה , בד"כ בחפיסות הראשונות. המתיני בסבלונות וזה יעבור.

למעלה