גלולות....

LiaN99

New member
גלולות....

לפני כמעט 3 שבועות התחלתי לקחת את הגלולות "יסמין"..היו לי תופעות לוואי שכיחות ביומיים שלושה ראשונים (בחילות,הקאות,כאבי ראש).. עם הזמן התחלתי להיכנס למן דכאון כזה שאני לא בטוחה שזה מיזה אבל אני מרגישה מעין אנרגיות כאלה בגוף שאני לא יכולה לסבול את זה ואני פשוט פורצת בבכי ומרגישה רע. אני מבינה שאני מכניסה הורמנים לגוף וציפיתי שהוא לא יעבור על זה בשתיקה אבל זה ממש מוזר, חברות אמרו לי שזה לגיטימי אבל עובר מהר, זה עדיין קורה לי ואני שוקלת פשוט להפיק להשתמש בהן ולהחליף סוג.. מישהי הייתה במצב דומה/זהה?.. אני פשוט לא בטוחה מה יהיה עכשיו ואני דיי מודאגת... סורי על המגילה, שיהיה יום טוב

GoOni

New member
הייתי במצב הזה חודשיים והחלפתי גלולות.

אני גם לקחתי יסמין, היו לי בחילות, כאבי בטן, מחזור גרוע, חצ'קונים ודיכאון- הכל תוצאה של זה שיש ממש הרבה מידי הורמונים בגלולות האלה. בסוף החלפתי. שמע לי שזה תופעות לוואי קצת קיצוניות מידי, וחבל שתסבלי...

LiaN99

New member
כן ככה חשבתי ,תגידי

במה את משתמשת עכשיו?.. ואיך החלטת להפסיק? פשוט יום אחד לא לקחת וניגשת לרופאה שתתאים לך משו אחר? וסורי שאני משגעת אבל כשהתחלת שוב גלולות אחרות התחילו לך שוב תופעות לוואי והכל כמו לפני כן?..

Ms Kuolema

New member
היה לי את אותו המצב.

אני לוקחת גלולות מרסילון [שאמורות להיות במינון נמוך], ובחודש הראשון היו לי בחילות וכאבי ראש והתפרצויות זעם ובכי ומה לא. דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר שחבל שאני אתייאש מגלולה טובה ושעדיף שאחכה שלושה חודשים. והנה, כעבור חודש הכל בסדר גמור ואפילו המחזור הסתדר פלאים. האמת ששמעתי שיסמין היא גלולה בעייתית, לכן אני מציעה שתחליפי גלולה אבל לכל אחת יש תופעות לוואי. בהצלחה :)

למעלה