גלולות מינס

מיה134

New member
גלולות מינס

שלום, יש לי שאלה- התחלתי לפני שבוע וחצי לקחת גלולות מינס, ביום הראשון של המחזור.. קיבלתי את המרשם לפני חודש ורק עכשיו התחלתי לקחת, אז אני לא ממש זוכרת מה הרופא אמר בנושא- אבל עדיין יש לי דימום, לא כמו של מחזור אלא הרבה יותר קל, אבל הוא ממשיך וקיבלתי את המחזור כבר ביום שישי שעבר. זה נורמלי? מתי זה אמור לעבור? או להשתפר לפחות? תודה רבה!

מיה134

New member
ושאלה נוספת

אני מתכוונת לקחת שתי חפיסות של גלולות ברצף בפעם הזאת, כי כשאני אמורה לקחת את הגלולות דמה ולקבל יש לי אירוע חשוב מאוד ואין מצב שאני אהיה במחזור... זה בסדר לדלג על ההפסקה הזאת נכון? תודה:)

גלולות מינס

זה לגמרי תקין שאת מדממת יותר ממושך מהרגיל. זו תקופת ההתסגלות לגלולה. בחלק מהנשים יש אפילו דימום קל שנמשך חודש שלם. פשוט המשיכי בגלולות כרגיל ועם הזמן , כל חודש , זה ילך ויפחת. אין בעיה לקחת שתי חפיסות רצוף אבל זה מגדיל את הסיכוי לדמם בזמן הגלולות. אין בכך בעיה.

מיה134

New member
עוד שאלה

הסיכוי שאני אדמם בכמה ימים הראשונים של החבילה השניה, בלי הפסקה ביניהן, גבוה? אם כן מה זה שונה ממחזור? תודה רבה על התשובות!

מיה134

New member
ועוד אחת

אני יודעת שאני שואלת המון שאלות אבל קרה משו עכשיו ואני צריכה עזרה..:( אני שומרת את הגלולות בארנק, ועכשיו ראיתי שגלולה אחת (בערך ה20, משו כזה) נפלה מתוך החבילה- מצאתי אותה בתוך הארנק. אני נמצאת בלולה 10. שמרתי את הגלולה שנפלה, וחשבתי שאני אקח אותי היום, כדי שהיא לא תאבד, ואז אמשיך כרגיל. אבל ראיתי עכשיו באינטרנט שצריך לקחת את הגלולות בסדר שהן נמצאות בחבילה. אז השאלה שלי- וסליחה על החפירה- זה בסדר שאני אקח את הגלולה הזאת היום? כל הגלולות הצהובות במינס הן אותו דבר? תודה רבה!!

למעלה