גלולות יסמין

גלולות יסמין

לאחר שנים שלא השתמשתי בגלולות (רציתי להרות), התחלתי השבוע עם גלולות יסמין במטרה להפסיק את המחזור לצמיתות. יש לי בחילות, כאבי בטן וכאבי ציצים. חשבתי לנסות ולהחליף לסוג אחר, אבל נראה לי שאני צריכה לתת לגוף שלי לנסות להתאקלם לגלולות (בכ"ז 10 שנים בלי גלולות). האם בכ"ז כדאי לנסות סוג אחר, או לחכות קצת ולראות אולי יעברו לי הסימפטומים האלה?

נעמי 17

New member
אני חושבת שצריך לחכות חודשיים

אבל בכל מקרה, צריך להתייעץ עם רופא...

היסמין נחשבת למאד חלשה

אני לא הפסקתי לדמם איתה ולקחתי כמה חודשים ברצף. הרופא שלי אמר לי בזמנו שהיא לא למקרי אנדו' - אני התעקשתי כהרגלי וחזרתי אחרי כמה חודשים שיחליף לי מרשם. טוב לראות אותך כאן. מה שלומך??

טל249

New member
גם אני ניסיתי תקופה ומהר שיניתי

אחד הרופאים המליץ לי על מיקרוגינון הותיקה - והסתדרתי איתה די טוב (מה גם שעד כמה שזכור לי יסמין די יקרה לא?!)

מה שקורה איתי, שכנראה אני אלך

לניתוח של הוצאת החצוצרות (לא שאני מתלהבת מזה) אבל ד"ר סוריאנו חושב שזה יכול להעלות את הסיכוי שלי להרות (לא שאני מתלהבת מזה), מצחיק לא? את הסיפור שלי כבר לא אספר שוב, אבל אחרי 10 שנים, אני מרגישה עצמאית והמחשבה ש"פתאום" אולי יהיה לי תינוק (לאחר שנים של טיפולי פוריות) מרתיע אותי. אבל אני הולכת על זה ונראה אם הניתוח בכלל יצליח. בלי שום קשר להריון, אני כנראה צריכה להתחיל לטפל באנדו שלי - שהזנחתי אותו ולא חשבתי אף פעם שצריך לטפל בו!!! המטרה היא להפסיק את המחזור שלי (מזה אני די מתלהבת.....!) ולכן קיבלתי גלולות שעושות לי רע על הנשמה, אבל כנראה שצריך לתת לגוף קצת זמן כדי לראות אם הם מתאימים או לא. בקיצור, לא משעמם לי, אני ברצף של בדיקות דם, כליות, חזה ומה לא.

למעלה