גלולות והנקה

shlomitloveomer

New member
גלולות והנקה

היי בנות שבוע טוב!!! התחלתי לקחת גלולות רגילות ואני עדיין מניקה בלילה. נאם יש בעיה עם זה? מצרפת תמונה של הנסיך שלי עומר בן חצי שנה

chuchu78

New member
../images/Emo41.gifפמולן קיים בשוק?

לקחתי אותו שנים ואחרי הלידה הרופאה שלי אמרה שכבר לא מיצרים אותו..... אם את לוקחת פמולן אנא ספרי לי ואני אלך לבקש מרשם מהרופאה!!!!

kbng

New member
לוקחת

אני גרה בקריות והפעם היה קשה לי למצוא , בסוף מצאתי אז קניתי 3 חבילות שזה כל מה שנישאר בבית המרקחת.

chuchu78

New member
וולאה גם אני מהקריות

לפני שנתיים לפני ההריון גם חיפשתי בנרות....ולרוב היה בסופרפארם בקריון. איפה השגת? אני אבקש מרשם מהרופאה....

kbng

New member
בקרית חיים מערבית

כמו שאמרתי לקחתי את החבילה האחרונה, אבל זה היה שבוע שעבר.(אם את רוצה אני אבדוק מה הכתובת של הקופה) בקריון לא היה וגם לא בבית מרקחת בזבולון. וגם בקרית אתא לא מצאתי בשום בית מרקחת. בהצלחה.

avishagk

New member
ככל שידוע לי כן

בהנקה מותר לקחת רק גלולות ספציפיות (סרזט לדוגמא). גם אם מדובר בהנקה חלקית

בלינקה

New member
הבעיה שעלולה להיווצר עם נטילת

גלולות בהנקה היא הפחתת כמות החלב. אם אין הפחתה בכמות, אין בעיה עם הגלולות בהנקה. כל גלולה שהיא.

shlomitloveomer

New member
בהתחלה לקחתי

גלולות מיוחדות בהנקה אבל הרופא שלי אמר לי שברגע שאני מתחילה להפחית בהנקה לבוא לקחת גלולות אחרות. הבעיה היא שהוא השאיר לי מרשם ולא יצא לי לשאול אותו. אף אחת לא הגיבה על התמונה של הבונבון שלי....ממש נעלבתי!

avishagk

New member
זה לא רק הפחתת החלב. גלולות המותרות

בהנקה מכילות פרוגסטרון בלבד ולא מכילות גם אסטרוגן כמו שאר הגלולות.

shir215

New member
לפני מספר ימים אצל הרופאה שאמרה

לי שהנקת לילה מספיקה לצורך נטילת גלולות "סרזט" או "פמולן" שאגב היא אמרה לי שמדובר באותה תרופה כך שאין הבדל, אפשר באמצע להחליף.

galit74

New member
איזה פשוש מתוק!

אני שמתי התקן ואין מילים מאוד מרוצה.

slw

New member
שאלה על התקן-

לא מפחיד? אני יודעת שיש שממליצים לא לקחת לפני שיש שני ילדים כי זה עלול לפגוע בסיכוי להרות. לא מפחיד אתכן? מה אתן אומרות?

galit74

New member
יש לי 3 ילדים.

חוץ מזה שמתי את ההתקן החדש מעולה!! אין כאבי מחזור אין דאגות ממש סבבה!

כדאי לבדוק כל דבר שמכניסים לפה

כל עוד מניקים. כל תרופה עלולה להגיע לתינוק שלך דרך החלב, אז למה לא לבדוק קודם? לגבי גלולות, אני מכירה סרזט. באופן אישי אני מעדיפה לא לקחת, אלא להשתמש באמצעים אחרים בינתיים.

הבחורציק שלך מהמם!

ואני לא כותבת את זה לכל אחת פה... פשוט מתוק שאי אפשר להשאר אדיש...

למעלה