גלולות בצבא

S h n o z L e e

New member
גלולות בצבא../images/Emo184.gif

אני לוקחת גלולות כבר שנה וחצי לצורך מניעת הריון ולא כדי לסדר את המחזור וכו'. לפי מה שהבנתי מההודעות שמצאתי בפורום כשערכתי חיפוש זה שהצבא לא נותן גלולות לצורך מניעת הריון אלא רק לסידור המחזור. האם זה נכון? באמת אי אפשר לקבל גלולות למניעת הריון אלא רק לסידור המחזור? (זה קצת טיפשי, נראה לי שיהיה להם יותר יקר לשלם על הפלות של בחורות לא זהירות מאשר על חבילת גלולות כל חודש). בגלל שברגע שמתגייסים אין יותר ביטוח רפואי (מכבי, כללית וכו') אז אני גם לא יכולה לקבל מרשם ולקנות את הגלולות במחיר מלא, והמרשם שיש לי עכשיו לא יהיה תקף לשנתיים הקרובות, מן הסתם. מה הפיתרון, לשקר לרופא הצבאי (או מי שזה לא יהיה) ולהגיד שאני צריכה גלולות לסידור המחזור/מניעת כאבי מחזור וכו'? תודה רבה מראש

יולההה

New member
וואי זה באמת שאלה טובה!

מה עושים במצב כזה? צריך לקנות סטוק לשנתיים לפני הגיוס? או שפשוט משלמים את המחיר המל כשיוצאים הבייתה? רגע, רגע, רגע, ואם נכנסים להריון, הצבא משלם על ההפלה?!?! לא נראה לי הגיוני

josie1986

New member
את תקבלי בכל מקרה מרשם

פשוט יש מרשם אזרחי ומרשם צבאי. המרשם הצבאי מקנה לך גלולות בחינם ואילו המרשם האזרחי - לא. מניסיוני האישי אני יכולה להגיד שאני מעולם לא שיקרתי לרופא הצבאי או האזרחי (מטעם הצבא) בנוגע לסיבה שבגינה אני לוקחת גלולות ובמשך כל השירות שלי לא שילמתי אפילו פעם אחת על גלולות, ככה שאני לא רואה סיבה שכל אחת אחרת כן תצטרך. בכל מקרה אם את מאוד מוטרדת, תוכלי לבקש מהרופא בבוא העת הפנייה לרופאה אזרחית ולבקש ממנה מרשם ושתכתוב עליו שזה "לצרכי טיפול" וככה תקבלי גלולות בחינם בצבא.

asiba

New member
לא כדאי לשקר

חברה שלי (שאמרה את האמת) לוקחת גלולות כדי לסדר את המחזור והורידו לה פרופיל ל64 בגלל "בעיות הורמונליות" בסוף העלו לה חזרה ל97, אבל זה היה אחרי הרבה בלגן מיותר

יולההה

New member
.......

מה לגבי הריון לא רצוי? כמובן שזה לארצוי, אבל מה הולך במקרה כזה? הצבא משלם על הפלה, או ששולחים אותך לרופא אזרחי ואתה משלם על זה? כמובן בתיאוריה בלבד
שלא נגיע למצב כזה.

H i L a L u S

New member
אם בשאלון הרפואי לא דיווחתי על זה

יש אפשרות לערער? אני צריכה לצרף מסמך מאנדרוקולוג??

למעלה