גלוטן - הריון

lili6

New member
גלוטן - הריון

אני בשבוע 17 להריון. רציתי לדעת מה אוכלים שיש כל כך הרבה "חשקים". ואי אפשר לאכול בגלל הגלוטן. המלצות על שוקולדים? ועוד רעיונות.

נילוס11

New member
לאכול בחשק ובכייף

המון פירות טריים שעכשיו יש בסתו אנונה,גוייאבה,אננס,קרמבולה,פיטייה,פסיפלורה,רימונים,ותחילת פירות ההדר הרבה פירות יבשים שעכשיו מתחילים עונה,כמו תאנים,תמרים וכל השאר וכמובן שקדים,אגוזי מלך וכל השאר . משהו מתוק וטעים זה קצפיות ,חלבה,ומרציפנים. תכנסי לחניות טבע ושם תמצאי עוד דברים טעימים ומענינים.. בתאבון..והריון קל.

נצר1

New member
למה יש לך חשקים?

אולי נוכל לעזור לך עם מציאת תחליפים ספציפים.

חשבתי עלייך בלילה

אני לא בהריון ככל הידוע לי, אבל פרצה לי בלילה תשוקה עזה לבורקס ותהיתי מה עבר עלייך בזמן ההריון.

נצר1

New member
לא היו לי חשקים מיוחדים בהריון

מכיוון ויש לי לחם ולחמניות נ"ג קבוע בבית, לא היתה לי בעיה עם זה. אהבתי בהריון מאד את הגלידת מקפלרי של מקדונלדס שמעולם לא אהבתי לפני וגם מאז הלידה לא אכלתי ולא חסר לי
אבל גם היא נ"ג ולכן לא היתה בעיה. לילי - אין בעיה עם שוקולדים וסוכריות ועוגיות ולחם את יכולה להכין לבד בבית או לקנות (בנטורל קייקס יש מבחר גדול ולא יקר במיוחד). אם יש משהו ספציפי שחשקה נפשך בו תגידי, וננסה לעזור לך להמיר אותו לנ"ג.

lili6

New member
חשקים

יש לי חשקים למתוקים במיוחד. כמו שוקולדים, סוכריות, עוגיות. וכי הרבה ללחם.

shirili

New member
יש פיתות נהדרות של אפיטעם

ויש לחמניות מצויינות שנמכרו בזמנו במאפיית אנג'ל אבל אני מזהירה אותך כי זה אצלי נבלע בלי שהספקתי להינות בכלל מהטעם.

נטלי22

New member
ניסית את הלחמים והפיתות של

נטורלקייקס? ממש טעם "אמיתי" ובכלל לא מרגישים שהם נ"ג. יש עוגות ועוגיות ממש טעימות בחנויות שמתמחות במכירת מוצרים נ"ג (גלוטן-פרי ונטורל קייקס) ושוקולדים, סוכריות, אפשר לקנות בלי בעייה בכל החנויות והסופרים הרגילים. יש המון אלטרנטיבות נ"ג.

לא ניסיתי את העוגות והעוגיות

של נטורלקייקס, בעיקר כי הספיק לי לקרוא את רשימת המרכיבים בשביל להבין שאני מעדיפה להכין בעצמי. הם לא הגזימו עם החומרים התעשייתיים? אפשר לדעתי להכין עוגות ועוגיות טעימות לא פחות ובריאות יותר לבד בבית.

shlomlondon

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי עם פני בובה, טעמתי את העוגיות אצל נטורל קייקס (אם היה להם שם עברי זה היה משמח אותי), והטעם היה של אבק. אני מכינה בבית עוגיות טובות לא פחות בעלות נמוכה יותר וללא חומרים משמרים. שווה לנסות ולאפות בבית.

עוגיות נטורל קייקס

שלום פני בובה אשמח אם תבואי לטעום את סדרת העוגות והעוגיות החדשות אשר אינם מכילים גם סויה. החומר היחיד ה"מתועש" הקיים בעוגיות הינו הקסנטן, ובמאפנס גם חומר משמר, ע"מ למנוע עובש מהר במוצר. רשימת הרכיבים במוצרים החדשים גם כן עודכנה, אני אשמח להעביר אלייך (בפקס/מייל) את רשימת המוצרים והרכיבים המרכיבים אותם. את תמיד מוזמת לבוא ולהתרשם שוב מהמוצרים החדשים, ואני משוכנע שלאחר מכן דעתך תשתנה. לילה טוב מיכאל נטורל קייקס

Reznik

New member
אתה מוזמן להעביר אותם בפקס אלי

(תפנה אלי במסר ואני אעביר לך את מספר הפקס שלי)

לפני שבוע הייתי בחנות שלכם

ורשימת המרכיבים בעוגות ובעוגיות כללה הרבה הרבה יותר מאשר קסנטן. דווקא עם סויה אין לי בעיה ועיקר התזונה שלי מבוססת על סויה. אני עדיין מעדיפה לאפות לבד ולאכול את מה שמורכב מקמח נ"ג, ביצים, סוכר ותוספות טבעיות אחרות (פירות או סויה). כמובן שגם העלות הרבה יותר נמוכה כשאופים לבד. תודה בכל זאת על ההצעה

רכיבים עוגיות נטורל קייקס

אכן כן, עד לפני שבוע רשימת הרכיבים בעוגיות כללו מרכיבים אשר גם אנו לא אהבנו אותם, ולכן במתכונים החדשים אשר פיתחנו הורדנו גם את הסויה וגם את אותם רכיבים לא רצויים מבחינתנו. נכון להיום (מזה כשבוע) רשימת הרכיבים הצטמצמה מאוד, ויכול מאוד להיות שראית את המוצרים הישנים. אשמח אם בפעם הבאה שתגיעי אלינו תתעכבי מעט גם על העוגיות, ואני העביר לך גם פירוט נוסף מה המשמעות של כל מרכיב. לעניין האפיה הביתית, אין לי ספק שזה יותר זול, אך מעבר לזה הכיף שביצירה והריחות הממלאים את הבית..... שווה את הכל! שיהיה לך סוף שבוע נעים מיכאל נטורל קייקס

למעלה