גלובוק

גלובוק

שלום לכולם גלובוק נמצאת בפלך וילנה פולין אם מישהו מכיר את העירה אשמח מאוד לקבל מידע .אני מחפשת גם מידע על משפחת פייגלמן ופייגלסון תודה

../images/Emo24.gif שלום, עידית../images/Emo70.gif

ראשית, עלייך להבין בדיוק באיזו עיירה מדובר והיכן היא נמצאת. פלך וילנה היה, אולי , בעבר בפולין, אך היום העיר וילנה נמצאת בליטא. אם כך, עשי סדר בדברים. איך כותבים את שם העיר בתעתיק לועזי? הנה ספר יזכור של עיר בשם Glubok, מתוך האתר של הספריה הציבורית בניו-יורק. הספר ביידיש. הנה תרגום של הספר לאנגלית, במסגרת פרויקט ספרי יזכור של JewishGen, באדיבותה של אילת גורדין-לויתן. באתר שלה יש לא מעט תמונות מעניינות מחיי העירה. אם אני מצליח להבין נכון, העיר נקראת היום, Hlybokaye, והיא במדינת בילארוס כיום. שמות נוספים של העיר: Globokie, Glubokoye, וכאמור: Glubok. לגבי המשפחות - עלייך להוסיף עוד פרטים רבים, על מנת שנוכל להדריך אותך, ובפרט שמות (גם באנגלית), שנים, מסלולי נדידה וכו'. ארנון

ruva

New member
גם אבותיי מ-Glubokoye

פעם העיירה היתה חלק מגוברניה של וילנו.היום בלארוס. שם משפחה שאני נושא מקורו ב-Glubokoye חומר ארכיוני של העיירה הושמד במלחמה.את האינפורמציה קבלתי מארכיון של בלארוס. נסי לפנות לארכיון ליטא בוילניוס.אולי שם תמצאי משהו. מהם קבלתי רישום נשואין של סבי מגלובוקויה.רישום נישואין נערך בקובנו, סבתא שלי משם. אני מצאתי באינטרנט רישום מפקד אוכלוסין של עיירה משנת 1851 ובו מופיעים אבות אבותיי. מקור של מיפקד אוכלוסין נמצא בארכיון ליטא.

Nemons

New member
משפחת פייגלמן

שלום, עידית! גם שם משפחה שלי הוא פייגלמן, אך לצערי לא ידוע לי הרבה על שורשים. אני יודע רק שסבא שלי מצד אבא הוא נולד בבלרוס. אם זה מעניין אותך, אני אנסה לברר יותר פרטים.

למעלה