גלדיאולוגיה

בלאונט

New member
גלדיאולוגיה

באילת, ישנם ימים שדי קשה לא להתרכז בכל מה שקשור למזג אוויר וגם בעת האליפות השנתית בהפריית יתושות אנשים רבים, ואני בניהם, יאבדו עיניין עד מהרה ויפנו לספק את יצריהם. כן, אני מדבר על גלידה. אז אני, מצטרף לארוחה משפחתית באלדו (רשת גלידריות אטלקיות), עומד מול ערימות ענקיות של גלידה, מיליון סוגי טעמים (ביניהם זיתים, אבוקדו, מלפפון, אבטיח ובננה לא בשלה - אשר באופן מפתיע בעל צבע דומה, ירוק), מוקסם מהאין סופיות ומהחופש לבחור (תתחברו ליס). אך חלומי מתנפץ כאשר המוכר שואל באדישות ``כמה כדורים?`` ואני משתומם לנוכח ההבנה כי יותר מכדור אחד אינני אוכל לאכול. אבל בסופו של דבר מדובר במתמטיקה. ``כדור אחד`` עניתי ``חצי בטעם וניל סיני נטול פטריות והשני בטעם כלום עם אגוזים. מסתבר שבאלדו לא יודעים מתמטיקה כלכך טוב, ואותו מוכר החליט שבגלידאולוגיה יש רק מספרים שלמים.

goldy

New member
אני חשוב שהמוכר הבין

שניסית לקבל 2 במחיר של 1 אפילו אם לא התכוונת לזה. חוץ מזה, מה זה הטעמים האלה????? שמעת על גלידת חצילים וטחינה?

hasaroot

New member
היחידים שעשו לי את זה היו

גלידת אריה בחוף השרון בהרצליה אני תמיד לוקח פיצופי שוקולד, פעם תמיד לקחתי וניל עד שהבנתי שאני יכול לקבל אותו דבר עם פיצפוצים... חבר שלי תמיד לוקח שוקולד!, איכסה!!! גם ארטיק שוקו שוקו זה מגעיל!!!! גם הצבע לא בדיוק מעורר תאבון מוות לשוקולד...... habarnash מהיום אני חותם ככה במקום hasaroot

בלה בלה

New member
דולסה דלצ`ה

בתור ילדת קיבוץ, לא יצא לי הרבה פעמים לאכול בגלידריות, אבל כל פעם שהיינו מגיעים לעיר היינו משתדלים לאכול באיזה גלדריה. עד היום איך שמתקרבים לגלידריה אני ישר מתחילה לרעוד מהתרגשות (וגם קצת מקור), עשרות קופסאות צבעוניות כאלו מסודרות יפה יפה עם שלטים כאלה קטנים כ``כ מבלבלות אותי, אני יכולה לעמוד שעות מולן, ולא להגיע להחלטה.. בסוף תמיד אני בוחרת משהו, אבל אוכלת מהגלידה של האחרים, ככה זה. בלה בלה :) והכותרת? זאת הגלידה הכי טעימה!

למעלה