גלגל"צ

גלגל"צ

עוד סיבה לא לשמוע אותם, וכמובן עוד סיבה להעריץ את שאול, או בכינוייו המוכר- אלכסנדר מוקדון. אולי בעצם נפוליאון יותר הולם אתו- חופש אחווה ושלום (מקווה שאני לא טועה
). תקראו את הכתבה.

lollapalooza

New member
גל-גל-גל-גל"צ ../images/Emo3.gif

הממ, הוא חי, כי הוא זמין באייסיקיו. אבל הוא לא תמיד מגיב, רק כשמשהו מעניין אותו. וכנראה שאנחנו לא מעניינים אותו יותר
סתאאאאאאאאאאאאאאאם

jeackyh

New member
גלגל"צ, שאול מזרחי וכל הבלאגן../images/Emo180.gif

למי שלא שמע לאחרונה יש התרעממות <יש מילה כזאת?> בכל הנושא של גלגלצ ושהתחנה הזאת מכורה מראש ומשמיעה דברים מאוד מסוימים. לא עקבתי כל כך אחרי הויכוח בין מנהל התחנה לשאול מזרחי, מנהל הבארבי אבל פרשיה חדשה טריה הוא שיר מחאה של נמרוד לב שיוצא כנגד התחנה. לב: "תחנה של הצבא מעלימה שירים, מעלה זמרים מוחקת אחרים.... יושבת חבורה של רובוטים במדים, וקובעת למדינה שלמה מה היא שומעת ומה לא, וכל זה על חשבון משלם המיסים.." נשמע מאוד כמו משפט שמישהו פעם אמר על דתיים. אז מה דעתכם על גלגלצ?

jeackyh

New member
חופית-סליחה סליחה סליחה

לא שמתי לב לשרשור שלך. מצטערת תומר, שרשר אותי. אני אשא בעוון

GremlinX

New member
זה ברור..

זה ברור וידוע שככה זה מנוהל על ידי 10 אנשים שיושבים מסביב לשולחן עגול וכל אחד מהם מביא 2-3 שירים ואמנים והם האנשים שאותם נשמע בחודש הקרוב ב 91.8 FM. אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט יותר על הבלאגן החדש הזה

blue pill

New member
אני אישית שונא את גלגל"צ....

יש שם מוזיקה חמודה, אבל הם מיינסטרים מדי בשבילי, אני לא יכול לשמוע את אותו הדבר כל הזמן..... סה"כ יש להם את אותו סגנון כל הזמן, ואם הסגנון שונה, אז זה איזה שיר מזרחי מהחדשים המעפנים..... יש שם מוזיקה די סבבה, אבל הם חייבים לצאת מהמיינסטרים ולהפסיק להשמיע את אותו שיר 3פעמים בשעה.......

למעלה