גלגל הצלה

Michal s3

New member
גלגל הצלה

כידוע, היה כבר גלגל הצלה לפני שנסגרה רשימת הנבחרת באופן סופי וכעת לא ידוע אם יהיה עוד גלגל. עקב הנבחרת החזקה שיש השנה יש לחץ גדול מאוד לעוד גלגל הצלה - גם מצידם של המודחים. אני משערת שכולם פה בעד הזדמנות שנייה לפייבוריטים שלהם שהודחו וזה הזמן לחתום בעצומה למען החזרת גלגל ההצלה : http://www.atzuma.co.il/petition/noylevi2/2/ למי שיש פייסבוק-יש גם קבוצה שנפתחה ע"י יניב הדד - Saving wheel now אתם מוזמנים לחפש שם ולהצטרף.

drnaji

New member
אני בעד גלגל הצלה.אבל צביקה אמר משפט בתוכנית

"מי שמודח מאבד את הסיכוי להגיע לגמר". אבל ראינו לפני שמילה של צביקה היא לא מילה "כל שבוע נארח כאן שופט חמישי מעולם המחול"

mm 259

New member
אתה ממש עוקב אחרי צביקה../images/Emo6.gif

אבל שוב אתה צודק גם פה...

drnaji

New member
ממש לא עוקב! הוא לא עד כדי כך מעניין! זה פשוט

נתפס לי באוזן על הגמר. ואני ממש אהבתי את השופט ה5 ולצערי הורידו את זה..

liri7

New member
מבחן לשיפוט...

כנראה שארתור רוקד בתכנית הבאה עם נעמה... כזכור גם כאשר ארתור רקד מעולה אבל בת הזוג איכזבה הוא הועמד להדחה בניגוד למה שראינו בתכנית האחרונה בדואט של נעמה ונתנאל, נתנאל היה טוב אבל נעמה לא כל כך.. ולא רק שהם קיבלו חסינות אלא את פרס הריקוד המושלם של הערב...

drnaji

New member
בלי ספוילרים ../images/Emo46.gif וללא קשר התגובה שלי:

לא נראה לי שיש משהו שיעצור את נתאל מלהגיע לגמר ולסיים 2 או ראשון.גם אם הוא יקבל היפ הופ ולא ידע לרקוד יגידו שיחסית לרקדן מודרני הוא היה מעולה

צודקת מאוד.. לא ברור לי למה יניב הודח..הוא

רקדן מעולה ומעלה.. וגם נחמד.. זה גם חשוב..

בכלל התחרות הזאת מאוד משונה..

מצד אחד מעיפים רקדנים מעולים ומצד שני משאירים רקדנים מאוד בינוניים.. מאוד תמוה.. האם באמת הקהל קובע?

liri7

New member
השופטים קובעים ע"י מתן החסינות

וכך ראינו שנתנאל ומאיה קיבלו חסינות לאורך כל הדרך והם מנסים להשפיע על בחירת הקהל באמצעות הביקורת שהם נותנים. לצופים יש השפעה חלקית בלבד. בין הבנים הטובים ביותר עדיין בתחרות ואני מתכוונת לארתור, נתנאל והראל. מהבנות הודחו שתיים מהטובות והכוונה לאילנה ואולה. ככל שהקבוצה מצטמצמת החלטת השופטים למי לתת חסינות יותר הופכת לקריטית יותר. למרות שהמושג קריטי קצת מוגזם כשמדובר בתכנית טלוויזיה...

אורוש56

New member
../images/Emo58.gifהזוגות לשבוע הבא:

מאיה מכלל+מושיקו- רוקדים ואלס נטליה+צביקה לנה+הראל קיי- רוקדים לירי נעמה+ארתור- רוקדים מודרני אדווה+נתנאל -רוקדים טנגו

liri7

New member
חלק מהזוגות כבר רקדו יחד

חבל שארתור לא רוקד עם נטליה. זה היה יכול להיות מעולה.

drnaji

New member
../images/Emo58.gif

למה אין היפ הופ? כמה פעמים כבר ראינו מודרני ולירי? מה עם רומבה,ג'ייב,ריקוד עם ישראלי או ריקוד יווני? אני רוצה שנתנאל יקבל היפ הופ רק כדי לבדוק מה תהיה תגובת השופטים
מה נטליה וצביקה רוקדים? תודה על העדכון

אורוש56

New member
היי:)

אני יודעת שהרבה אנשים פנו להפקה למה אין היפ הופ ועוד סגנונות אחרים אבל לא נראה לי שהם קיבלו תשובה. אני לא יודעת מה נטליה וצביקה רוקדים לכן לא כתבתי
בבקשה :) אני אכתוב כל שבוע מי הזוגות ואם אני אדע את הסגנונות אז גם אותם אכתוב :)

גם אני שמתי לב

שהעונה יש פחות ריקודים מקפיצים אלא יותר ברגוע... אני רוצה לראות את ארתור בהים הופ..
!

למעלה