גלגל המזלות

איש הפח

New member
גלגל המזלות

לכל אחד יש את המזל שלו ואת השיגעון שלו קשת זה אנשים שלו יודעים מה אם רוצים מחיים שלהם בגלל זה הם אוהבים פעילות כי הם אנשים משועוממים . מזל דלי יש לדמיון מפותח עם חיים בעולם משלהם . עקרב זה מזל שהם חושבים שהם חכמים ולכל דבר יש להם תשובה . לא לקחת אישית ביי אוהב אותכיים

פלג^ר

New member
אבי חמוד שלי שכחת משהו חשוב לעקרב

הרי זה סמל המיניות והסקסס.הרבה תשוקה ותאווה.דלי?

איש הפח

New member
בקשר למאוזנים ועקרב

מאוזנים לא יודעים מה יד ימין עושה הם תמימים ומאכלים אותכיים לוקשים ועוד כבר רוצים לעשות משהו אבל בסוף מתחלים כבר שני אבל הוא מזל קשה . לאר שכחתי שום דבר קודם כל חמודה שלי עקרב הוא לא אמין במסירת הודעות אתה מבקש משהו אבל בסוף אין מה שאתה בקשתה אבל הם חמודים . בקשר לדלי הוא סמל חכומה וגאונות ובעל ידים טובות באומנות ויש להם אהבת אמת .

פלג^ר

New member
אתה באמת אהבל בתחום.אבי אתה דיסקלטי

ואבי חמוד חכם שלי בוא אלמד קודם עברית ואחר אלמד אותך מהי אה^אמת

איש הפח

New member
פלג^R

אני לא יודע עברית אני יודע רק גרמני ויפנית יכול להיות שיש לי טעוית כתיב אולי תגדי לי מה זה אבהבת אמת החמודה שלי . אוהב אותך מאוד

קרן^

New member
אבי, אני יודעת לספור ביפנית!!!

איץ´ ני סאן צ´י גו רו צ´יץ´ אץ´ קו ג´ו זה נכון?

קרן^

New member
מוניק מונשרי

כולנו יודעים מהי האמת! כי אנחנו האמת!!!!! אוהבת אותך...... ואבי2 - אפילו הוא בא מאותו מקום
חוצמזה שידוע שלעקרבים יש כוחות מיסטיים... אז את כבר מבינה... אוהבת קרן

קרן^

New member
אני נראית לך משועממת אבי? ../images/Emo24.gif

אני לא משועממת...... אני קשתית לא משועממת אוהבת אותך באמת. כי אתה נשמה טהורה קרן

mhe

New member
אבי אבי אבי...

יש לי טראומות מאנשים בשם אבי...
בכל מקרה אני אומנם לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי (קשת מוקדם) אבל משועממת אני לא ספורט יענו פעילויות זה כיף זה התחביב שלי ולכל אחד יש את שלו אבל זה לא אומר שאני משועממת

איש הפח

New member
לך ולקרן

אני לא מכוון שאתם אנשים משוממים אלא שפנים הגוף אתם משוממים אוהב אותכיים אבי 2

למעלה