גלגל הזמן

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
גלגל הזמן

איפה אני יכול למצוא את זה ? חיפשתי ב 6 חנויות של סטימצקי ו 2 חנויות של צומת ספרים וגם באינטרנט באיזו חנות ספרים יד שנייה (למרות שאני מעדיף חדש) והם אמרו שההוצאה הפסיקו להוציא אותם. יש לכם רעיון לעוד מקומות לחפש ? (מעדיף בעברית) זה עולה 35 שקל, אם במקרה במקרה מישהו באיזור תל אביב יראה את זה בחנות אני מאוד מאוד אשמח ואודה לו אם הוא יקנה ואני ישר אבוא ואקח את זה ואחזיר את הכסף... בעצם, בתור הולך בדרך הלוחמים, אני צריך אולי לחכות לרוח שתנחה אותי בדרכי ואולי אני לא אמור להשיג את הספר עכשיו, אלא מתי שבאמת יגיע זמני לקרוא את הספר הדברים פשוט יתגלגלו לידי כך ? או שאולי דווקא בגלל שאני כותב פה את זה זה ייצור איזו התגלגלות שהיא דווקא תביא לתועלת הרבה יותר ?

kung fu

New member
ראיתי את הספר בעבר במלא חנויות

באיזה עיר חיפשת? באתר הזה חיפשת? כי רשום שיש להם אותו.

רשף כשף

New member
אם אני לא טועה

מדובר בספר של ציטוטים נבחרים משאר הספרים. עלי הוא הכי פחות חביב.

כנס לאתר dbook

יש להם את כל הספרים. אפילו ביקשתי מהם לעשות מבצע עם הנחה לכל הסדרה וזה קיים באתר שלהם. יש עוד דרך, אתה יכול לשלוח לי אימייל.

foxx

New member
מצאתי כבר תודה

צומת ספרים בסנטר 35 שקל :)

מאוד לא ממליץ לקרוא את התרגום

קראתי פה ושם תירגומים של ספרי קסטנדה וכולם בין רעים לגרועים .... גלגל הזמן עובר את כולם בתירגום.... התירגום הכי גרוע מכל הסדרה. בכל מקרה, אני ממליץ לקרוא את גלגל הזמן רק לאחר קריאת יתר הספרים של דון קרלוס.

foxx

New member
תרגום

תודה על ההמלצה, קראתי את כמעט כולם (אני באמצע מעברים קסומים ולא קראתי גם את מעבר לאינסוף, אבל זה אומר נראה לי שמבחינת הסדר אני בסדר. את האמת מעברים קסומים אני גם הרבה מרפרף כי אני לא בשלב כרגע שבו אני רוצה ללמוד ולהתנסות במעברים קסומים בלימוד עצמי) אז נראה לי שמהבחינה הזו זה יהיה בסדר. היחיד שקראתי גם באנגלית היה הטבעת השנייה של העוצמה, והיה באמת עדיף באנגלית אך לא הרגשתי הבדל מהותי של ממש. היה נחמד לקרוא ספר בשפת מקור שלו, נראה לי שהעביר קצת הרגשה יותר נכונה באמת, אבל שוב, לא הרגשתי הבדל מהותי.

foxx

New member
טובה

אני קורא הרבה ספרים באנגלית, הספר של קרלוס דווקא לא זכור לי שהיה קשה מבחינת שפה, כמה מילים שלא נפוצות כל כך אולי אבל זה היה יחסית קל. אולי אני גם לא זוכר את ההבדלים ביניהם. זכור לי משהו שכשסיימתי את הספר באנגלית שמחתי מאוד על זה שקראתי אותו גם באנגלית

foxx

New member
טוב, שכנעת אותי

יש לך רעיון איך אני יכול להשיג את הספר באנגלית ?

למעלה