גלגלי Hyper - Superlite

• פותח הנושא RieM
  • פורסם בתאריך

RieM

New member
גלגלי Hyper - Superlite

לכאורה גלגלי סופרלייט 80 מ"מ בקשיחות 82A מתוצרת חברת הייפר והמשווקים ע"י אטלנטיס, אמורים להיות בחירתו האידאלית של המחליק ..... האמנם ?! (סיפור בתמונות)

RieM

New member
סופרלייט 1

אחרי 4-5 TAR-ים, ראשון אחד, ופעמיים החלקה בשקיעה - סה"כ : כחודשיים.

RieM

New member
סופרלייט 5

אותו גלגל המייצג את כל השאר המצויים ברמה זו או אחרת של שחיקה והרס.

oferplone

New member
אולי תפסיק לאכול אותם?

זה גלגלים לרולר לא אוכל! שלח מייל לחברה המייצרת בחוץ לארץ. בטוח אפשר למצוא את האתר אינטרנט ליצירת קשר. מה אומר היבואן בארץ? כמה זמן אתה נוסע עם הגלגלים האלו ואיפה?

נתן.ל

New member
ניסית לחזור לחנות המשווקת

ולבדוק את האחריות שיש לה כלפי המוצר? מניסיוני עם החנות ומשמועות אני מבין שהם ימהרו לקחת אחריות מלאה על המוצרים שהם משווקים ואפילו יחליפו לך את הסט. נסה וספר לנו איך היה.

VMC

New member
מאיר...

מה לעזזל אתה עושה לציוד הרולר שלך.. יש בעמוד הראשי שני שירשורים עם תמונות של ציוד רולר שלך - הרוס!! נראה לי שפשוט יש לך כשרון.. (קח את זה בקלות - אל תתרגז עליי מת עליך כפרה)

RieM

New member
תראה ..

הרולר המאעפן הזה של רוסס נשבר כבר פעם אחת, הוחלף בחנות (כשעוד היתה קיימת) ונשבר פעם נוספת בדיוק באותו מקום. כל זאת ועוד כשהייתי חדש דנדש בכל העסק הזה והחלקתי 'פעם ב ..', מאד באיזי ומאד בזהירות (כאילו, ההיפך מיומאן ... חחחח ..
). ולגבי הגלגלים ... גם בועז רכש בדיוק את אותם גלגלים וגם הוא פירסם הודעה נזעמת במיוחד בגנותם, רק שאני הגדלתי לעשות ואף צילמתי אותם בצילומי סטודיו משובחים !! תחשוב שאחרי כל TAR צריך לבצע הצלבה
... פשוט טירוף, נכון ?!

VMC

New member
צ'מע.. צודק..

אולי לדגם הספציפי של רוסס שהיה לך הייתה איזו מחלה כי הרולר שלי עובד יופי ואני דיי מתעלל בו.

למעלה