גלגלים....

zvikas4

New member
גלגלים....

אני רוכב כבד יחסית (~100 ק"ג) על ספשלייזד שיכוך מלא- היום לאחר שנתיים של רכיבה המליצו לי על החלפת הגלגלים ליותר אגריסיביים כדי שיעמדו בעומס... כיום יש לי Alexrims DH20 יש המלצות?

Y a k o v1

New member
ובדקתה כמה אתה שוקל היום?

ומה קרה להם בדיוק איזה נזקים קראו לגלגלים ??? שהם הגיעו למסקנה שאתה צריך להחליף

zvikas4

New member
שפיצים

מדי כמה חודשים נשברים לי שפיצים, תיקנתי גם בקידמי וגם באחורי ....

ohadamirov

New member
אז למה שלא תקח

חישוקיםMAVIC 819 עם שפיציםDT 1.8-2.0 עם עובי משתנה ונאבות מאסיביות כמו HOPE ותבנה לך גלגלים כמו שצריך! כמובן זה בתנאי שיש לך תקציב.

zvikas4

New member
מה בדבר גלגלים של DA Bomb

הציעו לי זוג גלגלים של DA Bomb בסביבות 1500 ש"ח : 1. האם באמת זו חברה אמינה, הגלגלים שלהם טובים מספיק? 2. האם המחיר סביר?

ohadamirov

New member
DA Bomb

זאת חברה שמתמחה בעיקר באופני DH,DJ,FR בקיצור סיגנון רכיבה אגרסיבי! לא מכיר את הגלגלים שלהם. אולי לניר יהיה מה להגיד בעניין.

psycho killer11

New member
DaBomb

חברה אמינה ומצויינת. אבל כמו שנאמר לפני, הגלגלים שלהם מיועדים לרכיבה אגרסיבית. בהחלט לא משהו שאתה צריך ו/או רוצה לשים על אופני שבילים. מה התקציב לסט גלגלים? אם מדובר באזור ה1500 ש"ח יש את הקרוס רייד שהוא סביר בהחלט למחירו ויתן תמורה טובה. אם אפשר לדבר על אזור ה3000, אז נאבות של Hope Pro 2 על חישוק 321. או אם בא לך טיובלס אז 819 על אותן נאבות של HOPE, אך המחיר עולה ב1000 ש"ח בערך. כמובן שחשוב להשקיע בשפיצים טובים. רצוי עובי משתנה 2-1.8. לי יש ניסיון טוב עם DT ואני ממליץ על ה DT Competition. ניתן גם לבנות גלגלים באזור ה1500-2000 ש"ח. הכל פונקציה של תקציב.

למעלה