גלגול נשמות

Baz Lavan

New member
גלגול נשמות

בהיותי בת 16, נסעתי עם דודתי בפעם הראשונה בחיי לחו"ל. זו הייתה נסיעה ליוון. בוקר אחד, בזמן שישבתי על הבר בלובי וחיכיתי לשאר החבר'ה שיירדו, התיישב לידי אדם זקן שנעץ בי מבטים.. בשלב מסויים החזרתי לו מבט וכך יצא שפשוט "שקענו" זה לזו בעיניים.. לאחר מספר דקות, אדם זה קם, פנה אליי, נשק לי במצח ואמר לי באנגלית: ילדתי היקרה, חזרת. כששאלתי אותו לפשר הדבר הוא הסביר לי שהוא צ'יף אינדיאני ושכאשר הוא הביט בעיניי הוא ראה מי הייתי בגלגול קודם. לפי דבריו הייתי נסיכה אינדיאנית בת שבטו. אותי זה נורא הצחיק כי מאז ומתמיד נמשכתי לתרבות האינדיאנית בטירוף ופתאום זה כאילו נתן לי הסבר למה. עברו השנים, אני כעת בת 28, את האיש הזה לא ראיתי שוב. לפני מספר שבועות ישבתי עם חברה בביתה, הדלקנו נרות ושקענו בשיחה עמוקה על החיים באופן כללי. לאחר השיחה, שקענו בהרהורים, כל אחת ומחשבותיה. אני בחרתי להתמקד בלהבה המרקדת של הנר... לפתע, להפתעתי, ראיתי "חזיון"... ראיתי ילדה אינדיאנית קטנה הנושאת עיניה בהערצה אל אישה מבוגרת מאוד, בעלת שיער ארוך אסוף בצמה, ללא שיניים... הבנתי שאישה זו היא זקנת השבט, אליה פונים כולם בבקשת עצה ועזרה.. אותה מכבדים כולם ועל פיה יישק דבר. לאחר מספר דקות, השתנו פניה של האישה וראיתי בהם את חברתי. נורא שימח אותי לגלות שאני והיא מכירות מגלגול קודם. בשבילי היה זה שיעור חשוב בתהליך גלגול הנשמה, שכן אז היא הייתה זקנת השבט ואני הילדה הקטנה שמבקשת את עזרתה, ואילו בגלגול זה היא כאילו "ילדה אבודה" שבאה ומבקשת את עזרתי. החלפנו תפקידים בגלגול הזה ואני חושבת שזה על מנת שהנשמה שלנו תרגיש איך זה להיות בצד השני.. walk a mile in someone else's shoes שמחה לשתף אתכם.

רותי 11

New member
Baz Lavan - מתוקה - איזה סיפור מעניין

זה רק מראה שאם אנחנו מחוברים אנחנו יכולים לגלות על עצמנו המון, צריך לשים לב לדברים האלה.

Baz Lavan

New member
מאז ומתמיד

האמנתי בגלגול נשמות ונורא שמחתי לראות את החיזיון הזה בלהבה של הנר. אני מקווה שיקרו לי עוד דברים כאלה בעתיד. אני תמיד משתדלת לשים לב לדברים כאלה, אבל מי יודע, אולי פספסתי כמה בדרך... בכל מקרה, זו הייתה חוויה יוצאת דופן. תודה שקראת את סיפורי. אוהבת מאוד

למעלה