גישור- מזונות

petit

New member
גישור- מזונות

אשמח לייעוץ אני אם חד הורית שכיום נמצאת בהליך של הסכם מול אביה של ביתי עד כה סרב להכיר בה כבתו הן בהיבט הפורמאלי (רישום במשרד הפנים) והן בהיבט הכלכלי הוא ראה אותה מס' פעמים ועדיין לא היה מוכן להכיר בה עד שלא הוגשה תביעה ממני באופן מסודר דרך בית משפט. אנו מכירים כשנתיים והקשר היה רציף כל התק' (לפני,בזמן ואחרי ההריון)אך מעולם לא היינו זוג.... כיום אנו נמצאים בהליך של גישור -ללא מגשר,אלא מנסים למצוא "נוסחה" שתתאים לשנינו להמשך אני די גמישה ומוכנה כמעט לכל מה שמציע ומתעקשת על דמותו כאב אפילו אם רק באופן הפורמאלי אין לי נסיון בגידל ילדים ובמזונות ומלבד החוק היבש לא בקיאה בתחום אשמח אם מישהו מהמגשרים הנמצאים פה ייתן לי טיפ/כיוון לגבי מה לדרוש כדי ל"צאת בסדר" והוגנת -אך לא פראיירית שתצטער בהמשך התביעה הייתה על סכום גבוה מאד וברור שאני מוכנה לפחות ולו בגלל הסיכוי שיחסינו יישמרו והוא ישמש כאב פעיל (לא מאמינה ,אבל יש ספק...) שנינו עובדים,מרויחים ולא חסרי כל... תודה מראש

שלום לך

זה יהיה לא נכון ולא מקצועי לתת לך "טיפים" בפורום. ובכל זאת, מספר דברים... אין דבר כזה הליך של גישור ללא מגשר. מה שאתם מנהלים זה מו"מ ולא גישור. היתרון של הגישור הוא שהמגשר/ת עוזר/ת לכם לנהל את המו"מ ממקום אחר ולהפוך אותו לדיאלוג ובסוף - להסכם. הטיפ היחיד שאני מציע לך בפורום הוא להתייעץ עם אנשי מקצוע בתחום ההורות ובתחומים נוספים על מנת לדעת למה אתן זקוקות, מה מגיע לכן ומה צריך לדרוש במו"מ. אם את רוצה גישור - פני למגשר/ת. אין פה קיצורי דרך וחיסכון בנקודה זו יכול לעלות לכם ביוקר בהמשך. במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך במסר אישי

אתם מנהלים מו"מ

ועל מנת להימנע מטעויות שיהיה קשה להתמודד איתן לאחר מכן, ממליצה על פניה ליעוץ. אין מספיק נתונים כאן לענות לך. בהצלחה

ariegur1

New member
ישנן טבלאות שמסייעות לחשב עלות גידולו

של ילד. אני מניח שיתכן שאבי הילדה ירתע משיתוף פעולה אם תציעי הליך שבו מעורב אדם נוסף. אם אני צודק בהנחתי זו, הצעתי אלייך היא לפנות לנעמ"ת - הם מסייעים לנשים במצב כמו זה שבו את נמצאת. מה שהייתי עושה, מעמיד ברקע עורכת דין או מישהי בעלת ניסיון שתנחה אותך בהליכי המו"מ מול אבי הילדה. אריה

אריה, אני מניחה שאתה מפנה לחישוב רשימת הצרכים

של הילדים. יש טבלאות מסודרות באינטרנט שנתקלת בהם? אם כן, נשמח אם תציין את הקישור לאותן טבלאות לטובת הגולשים. תודה

ariegur1

New member
יש לי טבלה של גומא ואני חושש שזו

תהיה הפרת זכויות יוצרים אם אעלה אותה לרשת. אריה

למעלה