גישה ל-Database באפליקצית MOBILE

latingate

New member
גישה ל-Database באפליקצית MOBILE

אני עובד ב-Visual Studio 2005 על אפליקציה למחשבי כף יד (MOBILE) ונתקל בבעיות כשאני רוצה להוסיף לפרוייקט קובץ של Access Database, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון : The new connection uses a data provider that us not supported צורת התקשורת עם ה-DB היא OLE-DB ואני שם לב שב-RESORCES כשהוספתי את system.data הוסף בפועל system.datap[compact framework שבו אין את system.data.oledb מישהו יודע מה אני עושה לא בסדר ?? גל

latingate

New member
אני משתמש בפלטפורמה ל-POCKET PC

אני כן משתמש בפלטפורמה ל-POCKET PC (ב-Visual Studio 2005 אני פותח פרוייקט של MOBILE PC). אני לא יודע מה זה SQL MOBILE , אני רוצה להשתמש ב-MS ACCESS.

אז זהו שלא

חשוב על זה - הDB שלך יושב אצל הClient? בו נעשה קצת סדר: בכתיבה לMobile יש הרבה מאפיינים שצריך לקחת אותם בחשבון (בניגוד למחשב PC). אחת השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך זה האם האפליקציה שיושבת אצל הלקוח עובדת בDisconnected mode ? מה המטרה של האפליקציה, האם מחייבת disconnected mode, האם ניתן לבצע זאת בצורה מחוברת, איזה סוג של מידע עובר? (המהירות על mobile להזכירך לא משהו), כמה זמן ייקח עד שהמשתמש יקבל תגובה מהמערכת? אם כבר מחליטים שהDB ישב בClient אז אם המידע הוא מידע "יבש" אולי כדאי לשמור את הקבצים מקומית בxml? אתה צריך DB רזה, שלא דורש הרבה נםח ויש ביכולתו לשמור לךאת המידע שאתה צריך. יש מספר תצורות לשמור DB בMobile, אחת מהן היא Ms-sql 2005 mobile edition (כלי חינמי) בהצלחה.

latingate

New member
תודה..

ראשית, תודה על התגובה... אני מדבר על DB שיושב מקומית על ה-Pocket PC. אני באמת אשקול לעשות זאת באמצעות XML, ואבדוק גם מה זה ה-MS-SQL-2005 mobile edition כלומר מה שאני מבין מדבריך זה שאי אפשר ישירות לעבוד ישירות מול MS-ACCESS ?

למעלה