גישה ישירה

benytuba2

New member
גישה ישירה

עקב אילוצי זמן אני בחרתי לנקוט בצעד הזהץלכן אני מעוניין לקבל תשובה מיידית.

רק אל תשכח שזה עלול להרתיע שותפות

פוטנציאליות, ודווקא להרחיק אותן ממה שיש לך להציע.

GiraffAdida

New member
לא מבינה את הקטע?!?!?

אתה מחפש מישהי כשותפה לדירה או גם שותפה לחיים?
כי אם אתה מחפש שותפה לדירה - כדאי שתכתוב ב "יד 2" או משהו.
ואני לא ממש מבינה מה חשוב לך שהשותפה לדירה תהיה שמנה?
חוזה שכירות זה חוזה שכירות....

ואם אתה מחפש שותפה לחיים - אל תהיה נאיבי. אף אחד לא תצא איתך כשיש לך "אילוצי זמן". נשים אוהבות שמשקיעים עליהן!!!

להתעורר בבקשה!

בהחלט נכון

ענין ההשקעה
זה נכון אגב לכל משקל ולכל מין
צריכה להיות הדדיות

ההתרשמות שלי היא שהבחור מחפש...

קשר לא ממש מחייב (בלשון עדינה), לא שותפה לחיים.

לא שאני בעד או נגד

אבל ההודעה שלו לא הייתה מפתה
הכל לגיטימי , אבל האיך עושה את ההבדל , לא ?

GiraffAdida

New member
וההתרשמות שלי היא...

שהבחור מחפש שותפה לדירה כי נגמר לו החוזה שכירות / הוא לא עומד בהוצאות / השותפה שלו הבריזה לו או עברה דירה.
בכל המקרים - ממש לא מפתה ההאצה שלו. שותפות/חברות/זוגיות בונים לאט לאט ובטאקט, ובהשקעה. וממש לא מציעים את זה כ: "1+1, הכל בשקללללל, מהר מהררררר לפני שיגמר, נוווו יאללה זריז!!! למהירות החלטה בלבד!"

Blue Rose

New member
כל אחד ומה שטוב לו...

הוא העלה שאלה. אם זה רלוונטי למישהי- היא תיצור קשר איתו. אם לא- אז לא.
יש אנשים שהם ישר ולעניין ויש את אלו שמשחקים משחקי דייטים וכו'.

כאחת שלא היתה בשטח הפו"פ כבר הרבה זמן (וממשיכה לא להיות בו...) אני עדיין מודעת ויודעת שיש מכל הסוגים- אני גם לא אהבתי את המשחקים- רציתי מישהו שמחפש זוגיות ולא לשחק משחקים. רציתי מישהו שלא עושה אנליזות לכל מילה וטלפון ואם אני התקשרתי או הוא ומי שילם על מה. שיבין שאני לא בקטע של תכשיטים וכו' וכן קעקועים - ולא תהיה לו בעיה עם זה. זה מה שרציתי, זה מה שחיפשתי. לא שיחקתי אף משחק (טוב נו..קצת...) אבל ממשפט וחצי אי אפשר לדעת על אדם- זה רק יריית פתיחה. אם זה מעניין מישהי - כולל הצורה בה הדברים נכתבו- היא תוכל לבדוק אם מתאים לה- אם לא אז לא. מדובר בבוגרים בעלי יכולת להגיע להחלטות.

בכל מקרה- לא חושבת שצריך להיות שליליים כ"כ...

רוזי! שמאחלת יום טוב לכולם...

אני בגדול מסכימה איתך...

אבל מצד שני, חושבת שאולי יש כאלו שלא מודעים לרושם שההודעה שלהם יוצרת, וביקורת בונה תעזור להם להתנסח יותר טוב בעתיד.

למעלה