גיר שעושה צרות..

ceyal

New member
גיר שעושה צרות..

האוטו - פונטו ידנית הבעיה - הילוכים לא משתלבים בשום אופן! איפלו אין את החריקה הצורמנית של גלגלי השיניים. כלום ממש - המוט לא זז לשום הילוך. כאשר לוחצים על הקלאץ' י ש רעש של תיקתוקים שנפסק בהרפיה. אבל - אם אני משלב את ההילוך כשהמנוע כבוי ומניע - הרכב נוסע. הקטע הוא שכשההילוך משולב לפני ההנעה- הקלאץ מתפקד כלומר האוטו לא כבה ואפשר לשחרר את הקלאץ הדרגתית ולזנק.אבל אי אפשר להוציא את ההילוך ויש ריח חזק של קלאץ'. לרוורס אי אפשר להכניס בשום אופן. יש למשיהו כווני חקירה?שלא ניפול בפח?

שי ז.

New member
הקלאץ' לא מכוון

מה שקורה זה שהוא לא מפריד עד הסוף. או שמנגנון הכיוון שלו לא מתפקד או שהדיסקית דבוקה לאחת מפלטות הלחץ. אני לא זוכר אם בפונטו זה כבל או מערכת הידראולית. אם זה כבל תבדוק בעזרת אדם נוסף אם כשלוחצים על הדוושה יש תזוזה מידית של המזלג ואם זה הידראולי תבדוק אם לדוושה יש תנועה מתה גדולה.

סתם תהיה...

אם אני מחנה רכב ליד הגדר, ועל השמשה הפונה לגדר אני תולה שלט: "אם אתם נוגעים לי בגלגלים, אני שורף לכם את הבית!" חוקי?

לוטן זק

New member
זה מעניין...../images/Emo2.gif תגידו...

לא ידעתי שהגלגלים ל הרכב שלי הם מזכוכית, זה חדש
לוטן

Aדי

New member
ממש חכם...

מילא היה צובע את שפת המדרכה באדום לבן, היה מסמן X על הכביש במקביל לגדר. שלט כזה מזמין חונים "עצבנים".

gondi26

New member
שאלה בקשר לגיר אוטומט

במקרה של בעיה בגיר אוטומט אילו סימנים צריכים להיות כדי לדעת שיש בעיה בו? רעשים ? ידית תקועה? חוסר תאימות?

דני ג

New member
ברור שהדברים שציינת

מלמדים שהגיר תקין, ככה צריך לפעול גיר אוטומטי אמיתי...
דני G.

gondi26

New member
מה ?????? שאלתי אילו סימנים

צריכים להיות שהגיר האוטומט מתפקד באופן לקוי ולא צינתי מה מסמן על גיר תקין.

droriko1

New member
מיסב קלאץ'

אני חושב שאתה צריך להחליף מיסב לחץ של הקלאץ'

למעלה