ג'ירפה אם את כאן

hagarrr1

New member
ג'ירפה אם את כאן

ופנויה ובא לך, תקלידי בבקשה את החיתוכיות של טאטי. כאן או במסר. תודה.

אני כאן,

רכיבים חצי קופסת חמאת בוטנים חצי כוס דבש/סוכר חום 200 גרם שוקולד מריר כ-5 כוסות פצפוצי אורז 2 כפות שמן הכנה 1. ממיסים על הגז את הדבש וחמאת הבוטנים. 2. שופכים לקערה ומערבבים היטב עם הפצפוצים. 3. משטחים על תבנית (גודל תבנית חד פעמית רגילה) ומועכים כדי שלא יתפורר בהמשך. 4.ממיסים את השוקולד והשמן ומורחים באופן אחיד על הפצפוצים. 5. מכניסים להקפאה לעשר דקות וחותכים לריבועים קטנים.מאחסנים במקרר. (אני שומרת במקפיא) טעים ושחיתותי

hagarrr1

New member
תודה

יש הכל, מקווה להספיק. מקסימום ביום ראשון.

בבקשה: חיתוכיות של טאטי

חיתוכיות שוקולד וחמאת בוטנים חצי קופסת חמאת בוטנים חצי כוס דבש/סוכר חום 200 גרם שוקולד מריר כ-5 כוסות פצפוצי אורז ( אפשרי להחליף זאת עם 3 כוסות פתי בר מפורר גס ) 2 כפות שמן הוראות הכנה ממיסים על הגז את הדבש וחמאת הבוטנים. שופכים לקערה ומערבבים היטב עם הפצפוצים. משטחים על תבנית (גודל תבנית חד פעמית רגילה) ומועכים כדי שלא יתפורר בהמשך. ממיסים את השוקולד והשמן ומורחים באופן אחיד על הפצפוצים. מכניסים להקפאה לעשר דקות וחותכים לריבועים קטנים.מאחסנים במקפיא ומציאים כעשר דקות לפני החיתוך. מוסיפה הערה: גם שוקולד חלב הולך.

אני לא זוכרת כלום

אבל יש תיעוד כתוב: "חלק ציפיתי בשוקולד חלב, חלק בשוקולד מריר ועל חלק הוספתי מעל השוקולד גם שבבי בוטנים קלויים. יצא מושחת" אל תתבאסי. תכיני ותיהני

למעלה