גירסה לשיר מסוים

Xboy123

New member
גירסה לשיר מסוים

שלום חברי אוהבי הנוסטלגיה (אחחח שנות ה90) והמוזיקה האלקטרונית(אחח האוסים נדירים ומשובחים!) לפני כמה ימים שמעתי בסניף קסטרו מן בארנה גירסה אחרת לשיר המקורי eartha kitt – Where is my man. את הגירסה ממש ממש אהבתי, כנראה גירסת חידוש או משהו..יש מצב שמישהו שמע בקסטרו מן את השיר ויודע באיזו גירסה מדובר ומי שר בה? כנ"ל לגבי השיר all that she wants של אייס אוף בייס.. . שמעתי פעם אצלם גירסה ממש יפה לשיר הזה ואין לי מושג באיזו גירסה מדובר! H E L P! תודה=] אה.. ונדמה לי שזאת ששרה את הגירסה האחרת לwhere Is my man היא בכלל זמרת ולא זמר אם זה יעזור..והקול שלה בחידוש שונה מהקול במקורי כך שנראה לחי שמדובר בזמרת אחרת =] שוב תודה|!

djgabi

New member
אולי מדובר בעצם על...

Eartha Kitt - Where Is My Man - 2004 WHITE LABEL MIX לגביי אייס אוף בייס ישנם שלל גירסאות יפות לשיר הזה,תצטרך להיות קצת ספציפי.

Xboy123

New member
no.. that's not that version :(

הגירסה אמורה להיות גירסה כזאת שיש מנגינה ממושכת ונלווית לאורך כל רקע השיר.. ואם זכרוני אינו מטעה אותי, הקול של הסולנית יותר צעיר ונשי בגירסה זו... :\

Xboy123

New member
הנה.. מצאתי גירסה ממש דומה למה ששמעתי....

זאת גירסה דיי נחמדה אבל הייתי רוצה לשמוע את מה ששמעתי בקסטרו שוב.. עדיין!!! =( אולי מי שישמע את הגירסה שאני הולך להציג, יבין באיזו גירסה מדובר(כלומר זאת שאני מחפש) Special K feat Bulent- Where is my man (Yoav Arnon & Regev edit)

Xboy123

New member
לא.. זאת לא הגירסה הזאת גם!

אולם מה שנתת לי לשמוע היא גירסה מדהימה של דאנס!! מת על הגירסה הזאת.. =] ואני ממליץ אותה לכולם פה.. חובבי הדאנס היקרים=] thank you anyway:)

למעלה