גירסא שניה של המפה,

אני יודע מה זה הנגב

(אני מקרית-גת זה גם בנגב) אז תפסיקי להסביר לי דברים כאלה אני יודע והאנשים שאני מקיר מתייחסים לנגב כדרום הנגב, מדבר יהודה ו(אני לא מבין למה) ים-המלח. אז אם את לא מבינה שמקומות שונים מתייחסים לדברים אחרת (כמו שבירושלים לשק קמח קוראים אבויויו) אז את הHUMEN הכי מוזר שהכרתי אי-פעם

BlueBeIl

New member
וואו, את היודע מה זה היומן....

תשאל אנשים מהצפון איזה עיר הם מכירים בנגב, הם יגידו לך באר שבע. חוץ מזה שטכנית, קריית גת זה לא בנגב. כי היא אחרי איזשהו נחל שמסמל את סוף הנגב.

לפי דעתי...

לפי דעתי הרעיון של הנגב הוא אחלה האוויר בכלל לא מלא אבק ויהיה מגניב להיות שם! נ.ב יש 3 אנשים (כולל אני) מצפון הנגב שאני מכיר מהפורום.

The Wraith

New member
בתור אסטמתי

מאוד אהבתי את המדבר והוא לא ממש עשה לי כלום, אז כל הקטע הזה פשוט בולשיט וחוץ מזה ששיטת הקסם של הארי פוטר יכולה לטפל באסטמה ובאבק באותה מידה שהיא יכולה לממש כדורי אש מהתחת.

BlueBeIl

New member
אני חושבת שמה שהוא מנסה לומר הוא

שאפשר לשפר קצת את המפה....

סליחה

אני חושבת שגם המפה שלך היא סופר
נחמד ממש מצדך, עיינה (עם א או ע
) אני מציעה גם שיעור לאומנויות הקרב. רעיון חמוד, לא? ולשאלות-מותר להגיד שלכל ילד יש מטה/שרביט מיוחד? אני אוהבת מאוד לתאר ולפרט דברי קסם, ביניהם מטות. אני גם חושבת שהרעיון שלכל אחד יש אותו שרביט רק מורכב מכל מיני דברים שנמצאים התוכו-הוא די משעמם ולא מקורי. אפשר להגיד שהשרביט שבראשו יש גולת קסם ירוקה עשוי מחול שבא ממקום מיוחד ששם יש חול קסמים ירוק נוצץ שהוא גורם לגולה לזהור תמיד. (אני אוהבת את הרעיון הזה עם הגולה, אבל יש לי עוד מלא... למקרה שלמישהו יש מחסור ברעיונות).
§ קלואי §

ayana

New member
חחח גם אני בעד

אבל תמיד אפשר להכניס את זה לשיחה - ליאור הראתה לחברתה שרון את השרביט של, 27 סנטימטר עץ אקליפטוס ולב הידרה קסום- רואה :) אני דוקא מעדיפה את השרביטים הארוקים הדקים והחלקים, כמו מקלות מתכת שנהיים צרים יותר :)

למעלה