גירסא שניה של המפה,

אודין

New member
מי שרוצה להתווכח על השם, שייכנס

לתגובות ל-"דפי דמות למורים ותפקידים מיוחדים
".

לפי דעתי לא צריך לעשות

בית של רעים (בהארי פוטר בלית´רין, למרות שזה לא נכון) ושל טובים (גריפינדור), אלא בתים שיש בהם גם תכונות טובות וגם רעות
יכול להיות שהרעיון דפוק אבל- אני חושבת שהוא חמוד...

אודין

New member
מה רע בבתים האלה?

עירבבתי קצת תכונות, ככה שלא יהיה בית טוב ובית רע, ולדעתי אין מה לשנות! חסרים שני בתים, למישהו יש רעיון?

BluePrint

New member
טראח !

ארגז העץ עליו עמד קרס לתוך עצמו וBluePrint נפל לאחור על גבו. הקהל שמולו פרץ בצחוק מתגלגל שבמהרה הפך לגיחוכים וחיוכים שנעלמו מהר עוד יותר כשהם חזרו לתאם סרטוטי מפות. "בסדר, הבנתי" אמר BluePrint שקם על רגליו ומישש את עכוזו הכואב, "לא אפריע, אני רק מקווה שכולם יקראו את המפה מאותו כיוון ולא יגיעו למקומות שונים", והתיישב בצד. "תקראו לי כשמתחילים, או אם אתם רוצים את דעתי." הוא אמר בשקט אבל ללא כוונה להשמע.

אני מתנגד לרעיון של הנגב

הוא לא כיף: האוויר מלא אבק ויש אסמטים אז אולי נלך אל משהו כמו בנחל-דוד אני מתקוון אזור הררי מהמם עם מפלי מים ושיחים מהממים (זו ארצנו) תוסיפו יופי
ולדעתי יש מקום למפלצות להסתתר בו (הרים ומהרות) נ.ב למרות שזה לא מעניין כל-כך אבל גם בתנ"ך אומרים שה´ נתן לנו את היופי הגדול ביותר (ואז הוא השמיד את הנגב ´סדום והמורא´ כך שכל היופי נשאר בצפון ובנחל דוד וכל המקומות האלה ( ובנחל דוד האוויר נקי )

אודין

New member
../images/Emo162.gif כל העניין זה הנגב../images/Emo70.gif

ככה גם יש את הרעיון של האגם הסודי, וכל מיני קסמי קירור... נו, באמת. אם קל לשרוד באזור זה משעמם.

ayana

New member
אתה שוכח שזה בית ספר לקוסמים!

זה לא מפריעה שיש קסם! חוץ מזה- יש גם מקומות מהממים בנגב, אפשר לעשות את זה בעין זיק שזה נווה מדבר יפיפה בנגב

אודין

New member
מורים ושיעורים ../images/Emo88.gif../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

זאת רשימת המקצועות לבית הספר, בנתיים. כל אחד יכול לקחת מורה, גם מי שמשחק כתלמיד, אבל למורה אסור לתת לדמות התלמיד שהוא משחק יותר מ-10 נקודות בחמש הודעות של המורה כשהוא עם התלמיד בכיתה.
מקצועות:
שינויי צורה
לחשים
שיקויים
חיות פלא
התגוננות מפני כוחות האופל
קריאת עתידות
תורת המוגלגים
תעופה
היסטוריה
תורת הצמחים(וכעת למיוחדים)
יצירה קסומה - פתח את האומן שבך על ידי יצירת תצוגות קסומות!
רקע לכישוף - ממה מורכב לחש, וכיצד נוצרים כישופים חדשים?
אתה כקוסם - קסמים רבים דורשים ריכוז ושכנוע עצמי, הרבה יותר מטכניקה. למדו להתמודד עם עצמכם, ורק אז עם אחרים. אני אקח את "אתה כקוסם", או את לחשים, מי שיישאר פנוי. מאחר והמורים לא ישטחו את חייהם בפני הכיתה, על המורים לכתוב לעצמם דף דמות.
אודין

ayana

New member
התגוננות בפני כוחות האופל שלי! ../images/Emo13.gif

תמיד רציתי להיות מורה למקצוע הזה :)

מה בקשר ל...

שיעור על אומנויות הקסם
אגב, אני רוצה או שיקויים או מה שאני הצעתי. מותר להיות גם תלמיד וגם מורה? אם לא, אז אני תלמידה.

ayana

New member
בטח שמותר :)

אבל אסור שהמורה יראה העדפה ויתן הרבה נקודות לבית אליו את משתייכת או לתלמיד שאת משחקת

אודין

New member
תפקידים מיוחדים ../images/Emo88.gif../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

מנהל\ת
שומר הקרקעות
אב\אם בית (יעני שרת...)
טבח\ית
רוחות רפאים למיניהן אני לא יודעת אם מותר להיות גם מורה וגם אחד התפקידים המיוחדים. נראה.
אודין

BlueBeIl

New member
חשבתי ש....

אנחנו עומדים להמציא שמות שיעורים משלנו... זה יהיה הרבה יותר מקורי ומעניין.... כמו "עשבנות" ששמעתי פה....

אודין

New member
כמובן!

כל מורה יכול לבחור שם לשיעור שלו, אלו רק הנושאים. אם את רוצה להציע שמות למקצועות, את מוזמנת.

BlueBeIl

New member
אתה לא נורא חכם נכון?

דווקא אסמתים באים לנגב, במיוחד לערד, בגלל האוויר היבש שטוב למערכת הנשימה שלהם. אבק? מתי ראית אאבק מטייל לו באוויר בנגב? לפי דעתי הנגב זה אחד המקומות היותר יפים בארץ. מדברות מסולעים, הרים סדוקים שאפשר לראות דרכם שכבות צבעוניות, כבשים, בדואים....

די עם הציניות../images/Emo70.gif

אני יודע איפה זה הנגב אבל כשאנשים אומרים ´הנגב´ הם לרוב מתכונים לדרום הנגב (שזה לא ערד). ונחל דוד (45 דקות מערד ב90 קמ"ש) זה גם בנגב ובקיצור אני נגד ´מדברי הנגב´ (מדבר יהודה והסביבה) אלא משהו כמו נחל דוד (שזה גם חלק ממדבר יהודה) שהאקלים בו יפה יותר.

BlueBeIl

New member
דווקא לא. בדרך כלל

מתכוונים לצפון הנגב, זאת אומרת באר שבע, העיר היחידה שמכירים בנגב.

למעלה