גירושין

ליאתהש

New member
גירושין

שלום לכולם ,הנני לפני תהליך של גירושין,נשואה שנה וחצי -אשמח מאד לקבל כמה עצות ראשית: היכן כדאי לפתוח את תיק הגירושין-בית הדין האזרחי לעיניני משפחה, יש בפתח תקווה? ואם כן היכן. מה עליי להביא עימי לפתיחת התיק,איזה מסמכים. האם עליי לשכור עו"ד לפני פתיחת התיק. חשוב לציין שאין לנו ילדים ולא רכוש משותף.בעלי עצמאי והעסק רשום על שמו בלבד,העסק נפתח לפני הנישואין ונמצא כרגע בחובות. תודה מראש לכולם אשמח לתשובה מהירה ליאת

ozzz64

New member
יש בפ"ת ליד השוק רחוב מוניפיורי

וחוטפים שם דוחות חניה חופשי .

לא במונטיפיורי

הרבנות ברחבת הדואר מאחורי העייריה. בית משפט לענייני משפחה - בכפ"ס או ר"ג בדר"כ תושבי פ"ת מופנים לכפ"ס

גירושין

אין לי שמץ של מושג ואינני עורכת דין,יחד עם זאת הייתי מציעה לך לשלם Xדולרים לעו"ד מקצועי שיוכל להדריך אותך ואם אין לך כסף את תמיד יכולה להתייעץ בנעמ"ת

בדד1

New member
בית הדין הרבני בפתח תקוה

תמצאי אותו כאן ואת בית המשפט ברמת גן תמצאי פה מקווה שלא הלך לאיבוד שום דבר הכנסי למקום הזה יש לך כאן הרבה חומר לקרוא בכל מקרה רצוי שתתיעצי עם עו"ד ורצוי אחד "בן זונה"

בדד1

New member
בקיראה שניה של ההודעה שלך

אני לא רואה שום בעיה תשבו אחד מול השני אולי באמצעות צד שלישי ותסגרו ענינים תסכמו ותבואו עם הסכם לבית הדין הרבני או לבית המשפט לעניני משפחה ותוך חצי שנה את חפשיה למה לסבך את הענינים?

noam weissman

New member
שלום ליאת

חפשי בשירשורים אחרוה ותמצאי לפחות הודעה אחת שלי עם קישורים לכמה אתרים עם ים של מידע. אני לא משפטן וממש בקצרה: בית דין - רבנות. בית משפט - בית משפט אזרחי. אם אין לכם רכוש משותף וההחלטה לפרוד משותפת פשוט הולכים לבית הדין הרבני הקרוב למקום מגוריכם עם הסכם בסיסי אפילו בכתב יד על מנת לאשר אותו ולקבוע מועד לגט. מכיוון שלבעלך יש חובות רצוי שיהיה מוסכם שהחובות אינם נופלים עליך. אם יש לכם חילוקי דעות וצפוי לך מאבק רצוי מאוד להתיעץ עם בעל מקצוע. בהצלחה, נועם.

Kטלנית

New member
ליאתתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
תראי איזה לחץ הכנסת אותי רק לא שם ... מאמי רבנות רק לגט
ועוד בפתח תקווה
חמודה לכי לעו"ד עשי הסכם
להחתים אותו
אח"כ בבית משפט תתפלאי כל העצמאיים האלו יכולים לסבך במפלתם פתאום משום מקום יבאו אליך נושים הוצאות לפועל וכ"ו את חייבת שיהיה לך ביד הסכם כזה.... התיעצי עם איש מקצוע בנושא (יום ראשון יש פה שרשור שאלות לממוחים... מומלץ בחום) ואזזזזזזזזזזזז אחרון אחרון (ולא חביב
) לכי לרבנות לקבוע תאריך לגט. ב ה צ ל ח ה מותק...

noam weissman

New member
בגדול אני מסכים איתך אבל אפשר רגוע?

אפשר היה לכתוב את אותו דבר בלי פאניקה....

Kטלנית

New member
נועם.. תאמין לי,מנסיון כואב ומר../images/Emo4.gif

ואני לא היחידה
שנכוותה מהרבנות בפ"ת דווקא יש כמוני עוד כמה.... אתה צודק שלחץ זה לא בריא לאולקוס שאין לי
פעם הבאה יוגה או מדיטציה ורק אז אני רושמת בשנטי תשובה/תגובה בכללי העיצה שלי דיי עניינית עם כל הלחץ והפאניקה לפחות למדתי שאני דיי שפויה ודיי טובה "במצבי לחץ" תודה לך בכל אופן
והארה: תאר לך אם נחצתי ככה כמה זה הבהיל אותי וכמה המושג " רבנות פ"ת " מבחיל ומזעזע אותי :-{ אם הייתי אוהב לבשל ... הייתי הולכת להקיא אבל אני לא

למעלה