גירושין

מצב
הנושא נעול.

annasuz

New member
גירושין

גירושין
אני נמצאת כרגע בהליכי גירושין, אני נשואה לגבר שלא יצא מן הארון, יש לנו שלושה ילדים יחדיו, אך לא קיימנו יחסי מין כבר שבע עשרה שנה. העורך דין שלי התעקש לפתוח את התביעה בבית הדין לענייני משפחה, האם לא נכון יותר לכרוך את התביעה בבית הדין הרבני מפאת טבעו המיני של בעלי? יש באפשרותי להוכיח זאת. אודה לך מאוד על התשובה.

תשובה

גירושין
אני נמצאת כרגע בהליכי גירושין, אני נשואה לגבר שלא יצא מן הארון, יש לנו שלושה ילדים יחדיו, אך לא קיימנו יחסי מין כבר שבע עשרה שנה. העורך דין שלי התעקש לפתוח את התביעה בבית הדין לענייני משפחה, האם לא נכון יותר לכרוך את התביעה בבית הדין הרבני מפאת טבעו המיני של בעלי? יש באפשרותי להוכיח זאת. אודה לך מאוד על התשובה.
תשובה
אם ידעת מראש על נטייתו ובכל זאת התחתנת אתו לא נראה שאת יכולה להתגרש בגלל הסיבה הזאת דווקא. מאידך אם לא קיימתם יחסים כל כך הרבה שנים באשמתו אזי הוא מורד ויש לך עילת גירושין.

תשובה

גירושין
תשובה
התשובה לשאלה האם נכון יותר לפנות לבית הדין הרבני או לבית המשפט לענייני משפחה תלויה במטרתך. אם עניין הגט עצמו עומד על הפרק כמובן שיש לפנות לבית הדין הרבני. אם בכונתך להשיג הישגים טובים יותר בענין הרכוש או המזונות, יתכן שעדיף לפנות לבית המשפט לענייני משפחה, תלוי בנסיבות. אם מזוות ילדים עומדים על הפרק - עליך לפנות בית המשפט לענייני משפחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה