גירושין

dl2505

New member
גירושין

בעלי החליט להתגרש ממני מפני שאינו אוהב אותי כלל ואפילו יש לו מאהבת אני לעומת זאת אוהבת אותו מאוד כרגע כבר שבועיים הוא לא בבית והגעגועים אליו וריגשתי אליו עזים ומרגישה כי עולמי חרב עלי אפילו ברגע זה שאני כותבת לכם הוא נמצא עם מישהי אחרת והמצב ממש מדכא מתסכל ואוכל לי את הלב איני יכולה לתאר כמה נורא אני מרגישה אני די מפחדת לפתוח הליכים נגדו כי נאמר לי שבדרך כלל עורכי הדין לוקחים את כל הכסף ואני וילדי נישאר בלי כלום אני פשוט נואשת ואשמח לתגובות ולקצת עידוד תודה.

קודם כל יש פורום גירושים

ואני מניחה ששם תוכלי לקבל ייעוץ מוותיקים ומנוסים. אבל מעבר לכך לנעמ"ת יש יעוץ משפטי, ששווה שתבדקי עקרונית את זכויותיך ואת התהליכים. אבל- ואולי הכי הכי חשוב. בשביל נשואין צריכים שניים גם בשביל אהבה. וזה שאת אוהבת אותו, לא מספיק כדי להחזיק את הלהבה או את הזוגיות. אני חושבת, שזה נורא לדעת שמישהו שאהב וחלק איתי את חייו לא אוהב אותי יותר. אבל לדעת שהוא אוהב מישהי אחרת, זה כאב גדול עוד יותר. אם יש לך סבלנות, בדקי את המשמעויות המשפטיות והאחרות אל תמהרי לקבל החלטות להתגרש תמיד אפשר. לעיתים, אחרי פרק זמן כזה ואחר אותו איש מעוניין לחזור הבייתה כי המאהבת הייתה מקסימה ומרתקת כשהוא נשוי אבל לצחצח שיניים כל בוקר לצידה, ולהוריד את האשפה פתאום נראה כל כך משעמם, ואז נזכר בגעגועים באשתו (וילדיו) ותוהה ,אם ממילא הוא מוריד את האשפה אז למה לא לעשות את זה בכתובת הקבע שלו? אבל- אז ההחלטה בידך. אם את מוכנה לסלוח (לא לשכוח ,זה לא אפשרי) ואם את מוכנה לתת לו מקום מחודש בחייך ובאלו תנאים. תראי -התחושה שלך כרגע, היא של חוסר שליטה מוחלט במה שקורה לך, תלות בהחלטות שלו. אבל, קחי אוויר (קשה, חמסין,אני יודעת) ועוד אוויר ותמיד אפשר להתגרש, אבל לא ממקום כל כך טעון רגשית כמו עכשיו. (וגם אז עדיף תהליך של גישור קודם). את אוהבת אותו ? באמת אוהבת אותו? לא רק החרדה שלך מציפה אותך? אז תני לו את הזמן שלו- להרהר . וקחי את שלך ובשלב הבא- אחרי פרק זמן שאת תקבעי כגבול להחלטה חצי שנה, שנה, את זו שתחליטי אם את מעוניינת בכלל לשקול אפשרות למיקצה תיקונים או שלא. את זו שתוכלי לייזום את התהליכים ןהשליטה תחזור לידייך.

modoo

New member
עורכי דין, למי?

כדאי מאוד לפתוח הליכי גירושים אצל עורכי דין הגובים הרבה כסף, רק נגד מי שאפשר להוציא ממנו הרבה כסף. ככה זה בחיים בכל תחום כשמדובר בתביעות.

הכוכבת

New member
לא יכולה לייעץ מה לעשות

אבל בנוגע לעורך דין וכסף. את יכולה לפנות לנעמ"ת. אני יודעת שהם עוזרים המון.

wiseman

New member
do it

u have to take a law.. and dont let anyone play with you think about your children think about u and u will find yourself in love to sometime dont warry you need help ? i can help you good luck

למעלה