גירושין

o o o p s

New member
גירושין ../images/Emo7.gif

אנחנו נשואים שנתיים. יש לנו ילד בן שנה. רבים כל הזמן. הוא החליט שנמאס לו ורוצה להתגרש. אני לא מעוניינת. הוא אומר כי ברור שהילד ישאר אצלו. האם יש סיכוי ? אני מתה מפחד. יש לכם המלצה על מטפל זוגי במרכז ? הוא רוצה שאחתום לו על המסמכים ברבנות, האם כדאי לגמור את זה יפה או להאבק בו ???

מיבת

New member
לדעתי...

לרוב הילד עם האמא כל עוד היא שפויה בנפשה ורוחה ואיננה אלכוהוליסטית בקיצר כל עוד לא הוכח שהיא לא מסוגלת לטפל בילד.!!! גם שאני רבתי עם בעלי הוא אמר שהילד יהיה איתו ואין מצב שאני אקבל אותו פרט לביקורים....בולשיט. אני שפויה בריאה בגופי ובנפשי אין סיבה שילדון יהיה אצלו, כך גם את.אנחנו נשואים שנתיים ולנו תינוק בן חצי שנה... בכל מצב לדעתי כדאי לגמור יפה . גם בגלל שהילד גודל עם מתח באויר זה לא טוב תשתדלו לידו לא להתווכח או לצעוק ולריב. בקשר לילד אין הרבה מה להאבק, בקשר לרבנות...שימותו שם כולם!!! הם ינסו שלום בית גם יקח 7 שנים הם ימשיכו מניסיון במשפחה דודה ניסתה להתגרש ו7 שנים ניסו שלום בית....רק בשנה 8 הצליחה להשתחרר ממנו... . נסי לברר באמת כמה הוא רציני כי יש שפשוט אין להם כח להקשיב או לשמוע יותר והם חושבים שגירושין הם הפתרון האידיאלי גם בעלי ישר יורה באויר זהו מתגרשים וזה כי אין לו כח לדבר אבל מסתדר כי אני מכריחה אותו לדבר ולהסביר מה הבעיה שהובילה להחלטה דרסטית כזו.. אבל אם כבר עברתם את שלב הדיבורים וההסברים והוא באמת רוצה להתגרש אז כמה שקשה צריך לעשות את הצעד כי יש ילד ולא רוצים לפגוע בו וילד היא לא סיבה להשאר עם אדם שכבר לא רוצים לחיות איתו... זו דעתי בכל אופן

מאי 39

New member
מסכימה עם כל מילה של מיבת

אם את בריאה בנפשך ולא ... הרשויות נוטים להשאיר את הילד אצל האמא קורים זעזועים בחיים ולפעמים הם אלה שמעירים אותנו לא בטוח שבאמת תרוצו להתגרש גם אם הוא ביקש את זה תסכימי לכך ואולי זה יתן לו את השוק

למה לריב? הילד זקוק לשני הורים

אם תתגרשו, תנו לילד להמשיך לגדול על ברכי שניכם, בחלוקה שווה או קרוב לשווה

למעלה