גירושים

גירושים

הי לכולם!! אני צריכה עזה בדחיפות אני בתהליך של גירושים ויש לי שלושה ילדים הגדול בן 10 אמצעית בת 8 וקטן בן 3 איך אומרים לילדים ??? מה אומרים??? הילד הגדול שלי הפך להיות עצבני כועס ובוכה כל היום מתעקש שאנחנו צרכים להישאר יחד בגלל שהם קטנים עדין מה אומרים לו????? תודה

denur1

New member
אין בריירה צריך לספר להם

בכל מקרה אין תגובה אחידה של ילדים לידיעה והתגובות גם משתנות מילד לילד אחרי הגרושים. צריך ןלהשאיר את הילדים מחוץ למחלוקות, גם ילדים בוגרים יותר עדיף לא לערב. לעשות כל מאמץ לסיים את ההליך בהסכמה למען עצמכם ובעיקר למען הילדים!! את הויכוחים להשאיר לשעות בהם הילדים לא שומעים. ולהסביר להם ולחזור ולהסביר שוב ושוב כי הם לא אשמים וכי להם נשארים שני הורים ויהיה להם קשר יציב ורציף עם שני ההורים. וכן גם לילד בן שלוש חייבים להסביר ולשתף, הם מבינים מהר מאד שמשהו אינו כשורה.

Snarc

New member
מתיעצים

בבעלי מקצוע... נחמד פה...ויופי עובר לו הזמן.אבל אנא לא להתבלבל ולחשוב,שעיצה טובה יכולה לבוא חינם.

קטי30

New member
יכולה בהחלט להבין אותך../images/Emo141.gif

זה אחד מהשלבים הבלתי נמנעים ואחד מהשלבים הכי קשים עם הפרידה והגירושים. אני חושבת שאם אין בפיך את המילים הנכונות ההמלצה ללכת ליעוץ היא בהחלט נכונה. מעבר לזה אישית אני יכולה להגיד לך שמאוד חשוב מה שאת משדרת לילדים שלך ושתהיי חזקה ביניך לבין עצמך בדעות שלך הרבה שיחות המון חום ואהבה זה עובד לאט לאט הם מגיעים להשלמה וברגע שהם יראו אמא חזקה איתנה שמתפקדת כשורה בכל מה שנוגע לבית ולגידולם זה חודר לליבם והם מתחילים להפנים שאמא ואבא יותר ביחד לא חיים.
ושבוע נפלא |גבינה|

גדי40

New member
ילדים תמיד ירצו את אבאב ואמא יחד

גם בעוד שנה , גם בעוד 5 שנים וגם בעוד 10 שנים לילדים קשה בהתחלה לקבל את השינוי, קשה להם לראות גם את אמא או אבא עם בני זוג שונים בהתחלה אבל הם ישלימו ( באופו חלקי) עם המצב וזו רק שאלה של זמן צריך פשוט להסביר להם מעט מאוד ובעדינות ולחזק אותם ולדאוג למצבם הנפשי אם זה לא מצליח והם מתדרדרים יש להעזר באנשי מקצוע מקוה שעזרתי

למעלה