גירושים טריים

amit3010

New member
גירושים טריים

זוגתי ואני בתהליך של פרידה ויש לנו שני בנים בני 8 ו-5. אני צפוי לעבור לדירה אחרת באמצע יולי ואחרי שהילדים יסיימו את ההכוונה בנושא בעזרת אשת מקצוע. כחודש לאחר העזיבה שלי אנו אמורים לטוס לחו"ל לשבוע לחופשה שתוכננה מבעוד מועד. לא ניתן לבטל את החופשה והילדים גם מאוד מצפים לה. קראתי כי השלב הראשון שהילדים אמורים לעבור בתהליך נקרא שלב ההכחשה. האם נסיעה משותפת של כל המשפחה כולל לינה משותפת של ההורים (במיטה זוגית ככל הנראה) אין בה משום יצירת בלבול בקרב הילדים? האם החופשה יכולה לנטוע בהם תקוות שווא שיתבדו וכך ייווצר מפח נפש נוסף? אגב, במקום זוגתי ניתן לצרף לטיול בקלות את אימי או את אחי נניח. האם מוטב כך?

iameden

New member
זה אכן עלול להיות מבלבל עבורם

אני מבינה שהתייעצתם עם אשת מקצוע כדי לקבל הכוונה איך להסביר את הדברים לילדים והיא ככל הנראה מכירה אתכם ואת הילדים באיזו שהיא מידה. ניסית לשאול אותה לדעתה?
מה אומרת פרודתך?

אישית, אני מאמינה שעדיף שלא תיסעו יחד כי הדבר עלול לבלבל אותם מאוד. מצד אחד, אבא עוזב את הבית ומצד שני אתם נוסעים יחד לחופשה משפחתית כשהם אפילו לא התרגלו לרעיון הפרידה... יש בכך מסר סותר שעלול להיות מבלבל עבורם.

טיול משותף לאחר פרידה

הי,
אני לא ממליצה לנסוע יחד לטיול לאחר שהילדים כבר יודעים שאתם נפרדים. זה עלול ליצור תקווה אצל הילדים שהמשפחה תחזור לעצמה.
יחד עם זאת זה נהדר שאתם בקשר טוב ובכלל יכולים לשקול אפשרות כזאת. אז על הקשר הטוב חשוב לשמור...
לגבי הטיול צא עם אמך או אחיך או חבר. נשמע שהאינסטינקטים שלך פועלים נכון

בהצלחה
רוני

למעלה