גירושים זה דחוף

גירושים זה דחוף

שלום אנא עזרו אני רוצה להתגרש, אני בת 28 יש לי 2 ילדים, אני לא יכולה להמשיך להיות עם בעלי כי הוא בגד בי, מה אני צריכה לעשות, לאן לפנות ומה לקחת איתי, בבקשה אני חייבת לסיים את זה כמה שיותר מהר, כל מי שיודע נא תעזרו לי. רע לי איתו מאוד. תודה

קחי אויר וספרי עד עשר

את נסערת מאד, מובן גם למה. אל תקבלי ובטח אל תבצעי החלטות בזמן של סערת נפש כה חזקה. אולי כדאי לך לעזוב את הבית לכמה ימים, נאמר אל ההורים, כדי לחשוב בצלילות הדעת. אחר כך תחליטי מה שתחליטי. בהצלחה.

seeyou

New member
תגובתך היא טבעית!../images/Emo24.gif-אבל...

דבר ראשון לא עוזבים את הבית! דבר שני נגשים ליעוץ של עו"ד על מנת להבין את השלבים של הגירוש דבר שלישי לא לחתום מיד אצל עו"ד על שום התחלה-טיפול באותו יום! תקחי כמה ימים לחשוב טוב על המשמעות הצעד שלך כלפי העתיד שלך כאישה/אם וכלפי הילדים ! צד כלכלי-חינוכי...

PALUMA PICASO

New member
מסכימה בהחלט עם מה שכתבו

תירגעי, חכי כמה ימים, תחשבי בצלילות. את עומדת לעשות צעד דרסטי וכדאי לעשות אותי בשיקול דעת מקסימלי.

ניקולי

New member
זה שאמרו כאן

תרגעי זה נכון, קודם כל להרגע אח"כ לעשות צעדים כשאת צלולה יותר, יודעת ומבינה לקראת מה את הולכת. בגידה היא דבר לא קל בהחלט לא! יחד עם זאת גירושים אינם קלים כלל. דוקא עכשיו כשאת נסערת הגירושים יכולים להמשך כמו נצח, ברגע שתהיי יותר רגועה תדעי בדיוק לאן לפנות עם מי לדבר וגם איך למשוך ממנו את הגירושים בלי בעיות ובחוכמה!!

מתכונן

New member
מצטרף לשאלה

לא ברורות האזהרות לגבי עורכי הדין? הרי לא מדובר בתהליך שאי אפשר לעצור! עורך הדין, לוחם ככל שיהיה, עדיין עובד אצל הלקוח, לא? הלכתי להתייעץ. התרשמתי מלוחמניותו, ואני נוטה ללכת בעקבות המלצותיו בעניין בניית התיק. זה לא אומר שאלך עד הסוף, נכון? או שפספסתי משהו?

אז ככה

דבר ראשון שימי את הילדים לכמה ימים אצל הסבא או המשפחה תתפסי את בעלך לשיחה על העתיד "החדש " שצפוי לכם תבררו מה קורה איפה אתם עומדים ומה אתם עושים ובלי לחץ שום דבר טוב לא בא שממהרים

adam33

New member
בעלך בגד בך

אני מצטרף לאיש המערות יכול להיות שאת לא ישנה בלילות יכול להיות שאת נסערת יכול להיות שאינך יכולה להשלים על כך מצד שני תשאלי את עצמך מה היה האשם התורם שלך בכל מה שקרה איך הוא מביט על כל מה שקרה האם כמעידה או כמשהו שרגיל אצלו עד כמה את מוכנה להקשיב לו אם וכאשר הוא ירצה לדבר על מה שהיה. אז כן תספרי עד עשר ותקחי נשימה עמוקה לא רצים מהר להתגרש...

תיראי,,,

שאלה:האם את בטוחה שהוא בגד בך יש לך עובדות? שאלת אותו למה? האם עד לפניי הבגידה היחסים ביניכם היו טובים (מנקודת המבט שלך)? דרך אגב את לא האדם היחיד עליי אדמות שבגדו בו . אבל עם יד על ה-
, תירשמי לך כמה שאלות שצצות לך בראש וקשה לך לישון בגללן,אולי זה יקל עלייך כדיי שתוכלי לחשוב בבהירות מה לעשות הלאה, ואם את בטוחה שלא תיתני לא היזדמנות נוספת?

מתכונן

New member
אני לא מתיימר לייצג את כל הנבגדים

אבל התשובות המפנות את הנבגד לעשות חושבים למה זה קרה די מתסכלות. כמעט שום דבר אינו מצדיק את הכאב וההשפלה. גם אם לנבגד היה חלק בהתדרדרות היחסים.

השאלות האלה צצות לה ,,

בכל מיקרה בראש וזה גורם לה לאי שקט בכל מיקרה אז כדיי לקבל חלק מהתשובות כדיי שתהיה איזה שהיא הקלה וחשיבה אחרת על הדברים.

למעלה