גירוי מיני

מודולרי

New member
גירוי מיני

קראתי בעיתון שיש בכף הרגל של האשה נקודה שכדאי להתחיל ממנה בעיסוי בתחילת הסקס היכן הנקודה ואיך מעסים?

*g99

New member
סתם שאלה..

למה לגשת לכף הרגל כשיש לך את המקומות המדוייקים שמגרים לא פחות??

0 אור 0

New member
למה לא?

דוקא רעיון נפלא. לא כל כך חשובה הנקודה הספציפית, אבל מי שיחזר אחרי במסג' רגליים טוב קנה את עולמו. נשים רבות מאד לא אוהבות את הגישה ישר למטרה - והתחלה של מפגש מיני במסג' רגליים ארוך ונעים (או גם גב לצורך העניין) זה רעיון פשוט מעולה. על מנת שלא לפספס את היתרון הגדול של שיטה זו חשוב מאד לא להתמקד בנקודה מסויימת שאולי קשורה למין איכשהו , אלא לעסות את כל כף הרגל בתנועות ארוכות ועדינות, כאשר מדי פעם אפשר לשלב עליה עד לברך, ולאט לאט אפשר לעבור לאיזורים נוספים.

*g99

New member
למה לא? אתן לך תשובה מקצועית יותר..

אך לפני כן אני רוצה להתייחס למה שכתבת. את צודקת בנוגע לכך שעיסוי טוב יכול להועיל ולגרום לעונג רב,ונכון שיש נשים רבבות שאוהבות את ה"משחק המקדים" שמלווה בנגיעות בכל הגוף.. אבל חשוב לדעת מה עושים. ראשית לא ניגשים לרגל בשביל נק' אחת אלא לכל המערכת,ולמי שמכיר את המקצוע מקרוב יודע שכמו שהוא מענג,הוא גם יכול להזיק..רפלקסולוגיה זה לא משחק,כשם שגב ועיסוי זה לא משחק. המטרה של השואל לא היתה לעסות את כל כף הרגל,אלא לגרות את הבחורה ע"י נק' ספציפית ולכן אני חושבת שבמקרה כזה שיגש למקומות הראויים.

0 אור 0

New member
חביבתי, הבנתי בדיוק למה הוא התכוון

ומן הסתם בחרתי שלא להיענות לבקשתו, בגלל כל הסיבות שגם אני, גם את וגם אורלי כתבנו כדי שיהיה ברור: אני כן ממליצה לו לעשות מסג' טוב ומפנק, אני לא ממליצה לו לנסות לגשת לנקודות גירוי ארוגניות (וגם אם היה "מומחה" ברפלקסולוגיה, עדיין לא הייתי ממליצה לו זאת) ולמה המומחה במרכאות?? כי לדעתי מי שבאמת מבין ברפלקסולוגיה, במטרותיה וביכולותיה, אפילו לא יעלה על דעתו להשתמש בה למטרה זו.

*g99

New member
אבל לא היה צורך בכך שתסבירי לו על

יעילות הלחיצות בכל הרגל כי זה בדיוק מה שהוא לא מעוניין לקרא.

0 אור 0

New member
איך את יודעת?

אני לא יודעת מה הוא מעוניין לקרוא ומה לא וגם את לא. אם הוא סקסמניאק מטורף שכל מה שמעניין אותו זה לשבות בחורה דרך נקודת לחיצה אירוטית ושום דבר אחר לא מעניין אותו - אז התשובה שלי אולי לא במקום. אבל אם הוא סתם אדם מן השורה, שקרא משהו מסקרן ורצה לבדוק איך אפשר להיעזר בזה כדי לשפר את חיי המין - אז הטיפ שלי יכול להועיל לו ולעניין אותו, למרות שלא היה תשובה ישירה לשאלתו. כל הרעיון בפורום הוא דיון של מספר אנשים שכל אחד תורם את נקודת ראותו - אין כאן צודק יותר או פחות.

*g99

New member
כי הוא במפורש כתב עיסוי

בנק' ספציפית ולא עיסוי כללי. אני בהחלט מסכימה איתך לגבי מה שרשמת על עיסוי הרגל בכלל,אך הוא כתב שמה שאותו מסקרן זה הפרט על הנק' הזו שבעיתון לא פרטו עליה,מעניין למה לא פרטו עליה (חומר למחשבה..).

dannone

New member
בעניין "הנקודה" ,יש כאלה

שקוראים G אומרים שרופא גניקולוג אחד המציא אותה אבל לא הגדיר את מקומה, ומאז כולם נהנים לחפש...

מודולרי

New member
אם את מתכוונת למקומות הידועים

זו לא חוכמה אני רוצה לגוון ולהפתיע וגם סתם מסקרן כי היה כתוב בעיתון אבל לא הסבירו כמו סרט מתח בלי סוף

avorly

New member
מודולרי, ברוך הבא בצל פורומינו

קראתי את השאלה וחייכתי לעצמי, נזכרתי בלימודים. במהלך אחד השיעורים על המערכת המינית כמו שהיא מופיעה במפת הרפלקסולוגית של כף הרגל הועלתה שאלה אם ניתן לגרות בנקודה ספציפית. ועכשיו ברצינות- עבודה על הגוף כולו עם התכווננות מאוד ספציפית של גירוי ולא של טיפול, יכולה להביא לתוצאות היעודות. לא כדאי לעבוד על הנקודה הספציפית שאולי תגרה, אלא על המערכת כולה. אני מבינה את הרתיעה של חלק מהמטפלים לקשר מיניות לטיפול, וכמוני כמוהם; אבל, לבעלי האישי אני נהנית לעסות את הרגליים גם לא תוך כדי טיפול רפלקסולוגי שלם, עם התכווננות אחרת לגמרי. תודה לחברי לפורום שלא נרתעו מהשאלה וענו ברצינות. מקווה שעזרתי.

למעלה