גירודים

נוני158

New member
גירודים

אמא שלי חולת אלצהיימר ורציתי לדעת אם גירודים מאפיין את המחלה

שלום לך נוני

ומצטערת שנאלצת גם את להגיע אלינו. מאידך - מוכן לך חיבוק גדול מכולנו ביחד וכל אחד לחוד. לשאלתך - היא מאד תמציתית ולא ברורה. יתכן ולאמא שלך נדמה מגרד לה והיא מתגרדת ויתכן דבר אחר. אם היא טוענת שמגרד לה ובעצם אין לה כלום, צריך לנהוג בזה כמו בכל דבר אחר שלא שווה לריב עליו - לשתף איתה פעולה ולמרוח לה קרם לחות כלשהו או קרם פרופוליס אם זה במקום שיכול להכנס לפה ולומר לה שזה יעביר לה את הגירוד וזהו. אין טעם לעשות מזה סיפור. מאידך - אם יש לה איזה שהוא גירוי בעור צריך פשוט לגשת איתה לרופא עור.

נוני158

New member
גירוד

תודה על ההיתיחםות אמא שלי לא מדברת רגיל הדיבור שלה לא מובן הי לא מתקשרת לא מובנת רופא מישפחה נתן אהיסטון לא עזר מגרדת עד זב דם נאלצים ליקשור את היד מה שבעצם אני רוצה להיעזר בניסיון ובידע שלכם אים גירודים זה חלק מהמחלה כי אחותי אומרת שכן אשמח לתגובות מהפורום

נראה לי

האלצהיימר מחמיר מצבים קלים שהיו במהלך החיים. הגירוד הזה הוא משהו כפייתי שלא קשור לאלצהיימר מצד אחד אבל האלצהיימר מחריף אותו. לדעתי עליך לפנות לפסיכיאטר/ית לצורך הטיפול בזה. ואם היא קשישה - יש מספיק פסיכו גריאטרים טובים.

ענתי44

New member
לקחת את אמא לרופא עור

לפני לחזור לרופא המשפחה, לדווח לו שהאהיסטון לא עזר ( מדובר בכדור טוב שמרגיע מניסיון אישי ) ולשאול דעתו מה לעשות? לפני שפונים לרופא פסיכיאטר גראטרי ממליצה להגיע למומחה עור כדי לשלול בעיות רפואיות נוספות, שאמא בגלל האלצהיימר לא יכולה לתאר מה בדיוק מציק לה. במידה וישללו בעיות רפואיות שהתסמין שלהן גירוד או בעיית אלרגיה שהאמא שלך פיתחה. ממליצה להגיע לרופא מומחה שיתן לה כדור הרגעה.

למעלה