פרופורציה
תסלח לי מאוד מר ערן תומר הנכבד, אבל הצלחת ממש להרגיז אותי.
אני מציעה בפעם הבאה שאתה בא לפרסם אצלנו את מוצריך, תקדיש דקה להבנה של מהות הפורום הזה והאנשים שגולשים בו. חוץ מאשר קונים פוטנציאליים למוצריך, הם עוד כמה דברים.
אבל יודע משהו, בוא נתחיל מההתחלה ונעשה סדר:
מה החשיבות של
טבעי?
עבור הגולשים של פורום הורות
טבעית, אלה שמרגישים כאן בית ולא נכנסים רק כדי לפרסם את עצמם, אני חושבת שאני יכולה לדבר בשם אחרים (לא עושה את זה בדרך כלל) ולהגיד שהחשיבות גדולה.
אני אישית לא מעוניינת להכניס לביתי ולגופי חומרים לא טבעיים ומזיקים. לא צורך מזון עם חומרים משמרים, משתדלת לקנות ירקות אורגניים וכו' וכו'. כי הבריאות שלי ושל משפחתי חשובה לי.
באופן ספציפי, זה אומר שאמנע ממוצרים שמכילים חומרים ממשפחת הפרבנים שידועים כמסרטנים.
מה שכתבת על המתיל פארבן שהוא אחרון ברשימה, זה על גבול הדמגוגיה בעיניי.
חומרים משמרים תמיד נמצאים בסוף הרשימה, כי הם בכמות קטנה יחסית למרכיבי המוצר. זה נכון לכל מוצר בעולם שיש בו חומרים משמרים.
זה לא משנה בכלום את העובדה שהפרבנים הם רעילים, מסרטנים וממש עדיף שלא לצרוך אותם.
בשום כמות כולל לא בכמות הקטנה שבה הם מופיעים במוצרים שבהם הם נמצאים.
ואם הייתי יודעת שהאלו פירסט המהולל מכיל פרבנים, לא הייתי מעזה לגעת בו במקל ארוך... לא שיצא לי לרכוש אי פעם, אבל עכשיו זה גם לא יקרה.
לגבי האמירה המשונה "מה שעוזר טוב", ענתה כבר יפה נדיה לפניי, אם מה שעוזר טוב, למה לטרוח בכלל על מוצרים ממקור טבעי? אפשר לצרוך אנטיביוטיקה, הורמונים וסטרואידים, זה זמין, זה זול וזה עובד.