גירודים באוזן

גירודים באוזן

כבר הרבה זמן שאני מרגישה גירודים עמוקים בתוך האוזן, רופא אוזניים לא מצא כלום, מה עושים? מישהי אמרה לי שיש לזה קשר לכליות..

ינוקא1

New member
לפי הרפואה הסינית

אוזניים אכן קשורות לכליות , אבל אבחון מדויק יכול להיעשות רק על ידי מטפל. אבל בואי וניקח גישה "רוחנית" יותר - האם יש משהו שאותו את לא רוצה לשמוע ? משהו מטריד (כמו גירוד באוזן) שאת מתעלמת ממנו בחייך ? (את כמובן לא צריכה לענות כאן . . .).

0 אור 0

New member
האוזן הינו איבר רפלקטיבי

שמשקף את כל הגוף (כמו כף הרגל או עמוד השדרה), לכן מי שמתמחה באבחון הזה יכול לזהות קשר לאיבר מסויים לפי המקום של הגירוד. כמובן שלפני שהולכים לכיוונים הוליסטיים, חשוב מאד לוודא ולשוב ולוודא שאין בעיה פיזית פשוטה באוזן עצמה. נתקלתי במקרה של חרק שחדר לאוזן ונשאר שם. בפעם הראשונה הרופאים לא אבחנו כלום ורק אחרי שזה התנפח ויצר בעיות אתרו את המזיק.

ינוקא1

New member
השיקוף של האיברים באוזן

הוא בעיקר באפרכסת ובחלקים החיצוניים של האוזן - כך שאם הגירוד עמוק בפנים , קשה למצוא לפי זה הקשר לאיבר כלשהו.

גרד באוזן

איכותית שלום! אכן האוזן נחשבת ברפואה הסינית כפתח של הכליות. הכליות אחראיות למשק הנוזלים,וגרד הוא לעיתים ביטוי ליובש, כך שאני מעז לשער שיתכן ומדובר בחוסר נוזלים, אנא בדקי עצמך האם את שותה מספיק? האם יש ביטויים אחרים ליובש? (עור יבש,שתן,עצירות,כאבי ראש,מחזור,ועוד) הטוב ביותר לפנות למטפל מקצועי לאבחון וטיפול בהתאם. רק בריאות! ערן

למעלה