ג'יפ יונדאי 99 ספורט

Ido4Ever

New member
ג'יפ יונדאי 99 ספורט

מנוע 2000, 250 כח סוס 2 דלתות ? זה נכון..?..תקנו אותי אם לא ואם מישהו יודע עוד פרטים שירשום בבקשה

tooom

New member
אני לא שמעתי על זה בחיים

זה בטח לא הגאלופר כי לו יש רק בסביבות ה100 כ"ס.

tooom

New member
עוד משהו שלא ברור לי

כל הקטע הזה נשמע לי מצוץ משהו... מנוע 2000 ???!!! עם 250 כ"ס בג'יפ = מדע בדיוני

Ido4Ever

New member
אז זהו כנס לכאן

שמעתי שיש רק 4 כאלה בארץ אם אני לא טועה וכמו שזה נשמע לך לא הגיונוי 2000 סמק שנותם 250 כ"ס גם לי נשמע מוזר אז שאלתי פה והקטע שיש לחבר של אבא שלי את זה אני אנסה לברר אצלו בכל זאת אם מישהו יודע משהו שיגיב

אולי זה גירסת ראלי?

בתחרות הראלי העולמית לרכבים יש 2000 סמ"ק ובסביבות 250 כ"ס... הרי זה ידוע שגאלופר יכול לקחת בק-ל-ו-ת מיצובישי לאנסר אבולושן בפתיחות. Hyundai Galloper WRC

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif...

גירסת הדיזל או הבנזין ?

ido4ever.. למען הסר ספק אין דבר כזה

ג'יפ יונדאי ספורט 2 ליטר 250 כ"ס.. יש ליונדאי 3 ג'יפים - טאראקאן (החדש), סאנטה-פה (4X4.. לא ג'יפ), וגאלופר (הדור הקודם של הטאראקאן. (כולם עם 5 דלתות, אין קופה)

tooom

New member
לגאלופר יש דגם עם שלוש דלתות

אבל ממש לא עם 250 כ"ס

לא נראה לי שיש ליונדאי משהו שמתקרב

ל-250 כ"ס. אפילו היונדאי אקסנט WRC שלהם ממש גרועות. בראלי פינלנד עבר אותן בדירוג הכללי איזה מתמודד לסנאט שהתמודד בשביל יחסי ציבור ונסע על פורד פוקוס WRC. אתם מבינים - בן אדם שבחיים לא התחרה עקף את 2 המכוניות הרשמיות עם הנהגים ה"מקצועיים" של יונדאי. אכן, דבר זה מורה על האיכות המעולה שיונדאי עושים את הרכבים שלהם. מי לעזאזל נתן לדרום קוריאנים לפתח רכב?

PHTLS

New member
אופס אני רואה שכתבתי בשם אחר...

PHTLS זה אני (עומר המאירי)

למעלה