ג'יפ טוראג

topcap

New member
ג'יפ טוראג

שלום לכולם! ברצוני להפנות אליכם המבנינים בתחום- שאלה קטנה. מישהו מכם אוליי יודע קצת לתת לי חוות דעת על הגי'פ טוארג של פולקסווגן.? ראיתי כי הוא ג'יפ מאוד מפנק ונוח מבפנים, אך לא ממש מצאתי פרטים על יכולות השטח שלו- אם כי באתר פולקסווגן הוא מוצג כבעל יכולות טובות ומעלה. בנוסף, למישהו יש הצעה לג'יפ שיהיה ברמה של הטוארג- מבחינת עיצוב הפנים הנוח, ומבחינת יכולות השטח, אך במחיר קצת פחות אסטרונומי מהטוארג..?

topcap

New member
אהה ועוד משהו

לאחר בדיקה קצרה- גיליתי שמחירו של הטוארג, ומחירו של ההאמר H3- כמעט זהים (הן לחדש והן ליד שניה) מה דעתכם- במידה ואגייס את המחיר הדרוש- בואו נצא מנקודת הנחה שיש לי אותו- מה דעתכם- מה הייתם מעדיפים? האמר, או טוארג..?

denver101

New member
שלום המחיר של הטוארג לדגם הפשוט

הV6 ברמה הסטנדרטית עומד על כ420 בערך לגבי הטוארג נהגתי עליו ומאוד נהנתי (בכביש) לגבי יכולות שטח נראה לי ששתי הגיפים האלו חיות רעות בשטח לפי דעתי ההאמר יותר מרשים (נראה יותר אכזרי הטוארג אלגנטי מידי לטעמי) אבל תאכלס לא נראה לי שמישהו עים גיפים כאלה יכנס לשטח מקסימום חוף ים כי רבאק זה 100 אלף דולר !!!

topcap

New member
מה שנכון נכון

אבל אמממ בכל אופן- חשוב לי שיהיו לו היכולות, בשביל שאם וכאשר ארצה לעשות איתו משהו כזה- הוא יוכל לשרת אותי כמו שצריך. אני אישית יותר בכיוון של הטוארג. בגלל שמן הסתם רוב הזמן אני על הכביש, ועם המשפחה וכ'ו- נראה כי הוא יותר זריז, מהיר, ומפנק- מההאמר.

denver101

New member
לפי מה שאתה אומר

אתה רוב הזמן על הכביש אז אתה צודק לך על הטוארג באמת רכב מפנק אני נהנתי מכול שנייה איתו בזמן שהוא היה אצלי בהצלחה ואני אומר מעכשיו תתחדש (בלי עין הרע
)

טרבלסי

New member
"אם וכאשר"

בוא נתערב שאם יהיה לך את הרכב הזה בחיים לא תיכנס איתו לשטח של ממש..... סתם עוד סמל סטטוס

למעלה