ג'יפה "מאולתרת"

gerber

New member
אני עם חומר דומה של מר' פיקס כבר למעלה משנה

בטיולס ביתי ללא צמיג יעודי - עובד מעולה.

בפנימית כמו בפנימית - פחות טוב

gerber

New member
בהתחלה הכנתי לפי מתכון עם כדוריות סיליקון וכו

ובעם השניה (וגם בהמלצת מישהו מקומונת DH) שמתי רק את החומר בלי תוספות - היה בסדר אבל כשהיה חור קצת גדול זה לא היה מספיק סמיך
לפני חודשיים הוספתי קצת סיבים שהפרדתי וחתכתי מבדל סיגריה.
בינתיים חוץ מקוצים סטנדרטיים לא נתקלתי בפנצ'ר רציני

tal913

New member
כמה עולה מיכל כזה

וכדוריות שהבנתי שגם אתה חושב שצריך, כמה חוסכים בסה"כ?

gerber

New member
30 ש"ח לגלון - תחשוב כמה חוסכים :)

אם תרצה אני יכול לתת לך חצי ליטר בכיף.
אני מגבעת שמואל.

tal913

New member
באמת פער אדיר, תודה עבור המידע.

אבל אני צורך אולי ליטר וחצי בשנה על 4 זוגות אופניים, אני מאמין שלרוב המשתמשים יש זוג אופניים אחד ונשאר להם עודף מחצי ליטר, השאלה כמה זה משמעותי לרוב הרוכבים.
ולגבי הכדוריות מהיכן משיגים?

דארא

New member
כמה חומר צריך להכניס לפנימית "20.?

מבחינת חיסכון, לי זה מאד משמעותי בגלל שיש חברה שעושה הפעלות בין היתר עם אופניים מיוחדים, מוזמנים לצפות ולהגיב (הקטע עם האופניים אחרי 2.15ד') https://www.youtube.com/watch?v=KGNrqkmosS4 תודה דורון

steiff

New member
פילטר של סיגריה בבלנדר

טוב, לא בבלנדר, אבל לחתוך עם סכין יפני לפרוסות באורך של מ׳מ עד שנים, לפורר, ולהוסיף לתמיסה. כמה? 2-3 פילטרים לצמיג בערך.
במקום פילטר של סיגריה אפשר להשתמש גם בצמר סלעים, אבקת אסבסט (זהירות, שני החומרים האחרונים מסוכנים לנשימה!!!) או הצמר שאינסטלטורים משתמשים בו כדי לאטום הברגות צנרת. כל חומר סיבי דק ששומר על הקשיחות שלו בתוך הנוזל.
אגב, הצמר הזה של האינסטלטורים גם יכול לשמש כ״תולעים״. מלפפים ממנו רצועות בעוביים שונים באורך של חמישה ס׳מ. לא ממש צריך לטבול בדבק. פשוט דוחפים את זה כמו שזה לפנצ׳ר והג׳יפה שבצמיג כבר עושה את העבודה.

steiff

New member
אותה כמות כמו פנימית 29

אין מספר מוחלט. בין 100-300 מ׳ל. כמה שיותר יהיה כבד יותר אבל יחזיק מעמד יותר זמן ויהיה מסוגל לסתום יותר פנצ׳רים או כאלה ״עקשנים״ או גדולים במיוחד.
אני מאלה שנוטים ללשים יותר חומר כי אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה ותוספת המשקל פחות מפריעה לי. אני מכיר גם את הטיפוסים ההפוכים.

דארא

New member
תודה רבה ושאלה אחרונה.....

איך מכניסים את התמיסה לפנימית? בעזרת מזרק או משהוא דומה ?

ronengeles

New member
בגדול, איך שנוח לך

אפשר עם מזרק, אפשר עם בקבוק לחיץ וצינורית שתתלבש על הונטיל, או עם פלסטיק כמו ששמים על שפורפרת של סיליקון.
מה שחשוב לזכור, זה להוציא את הליבה של הונטיל לפני שמכניסים את החומר.

למעלה