גיסתי מיכל

שiקiלDית

New member
גיסתי מיכל

היינו השבת אצל חמותי והתפתחה שיחה ביני לבין גיסתי בת החמש עשרה שנתנה לי הרגשה להבין שאולי יש לה חבר.היא כל הזמן שאלה אותי אם היה לי חבר לפני החתונה,סיפרה על כמה חברות שיוצאות עם בנים.מה שצריך להבין שמדובר במשפחה מאד מאד חניוקית,שבעלי הדוס הוא הבן המודרני!..אז מה אני אמורה לעשות?לתת לה לזרום?לספר לחמותי?זה מאד עדין!היא בסמינר מאד טוב..אבל טיפוס מרדן כמוני..עזרו לי להחליט

ההגיון1

New member
את היית רוצה שיתערבו לך בחיים???

לא מצליח להבין אותך את בעצמך נמצאת פה כלומר את לא מאמינה (כולנו יודעים כמה...) מישהי פונה אלייך בגלל שהיא מרגישה שאת כתובת שהיא יכולה לשתף במה שעובר עליה במה שהיא חווה איזשהי משענת להישען עליה מישהי שתעזור לה שתבין אותה (יש לה אינטואציות די בריאות - מוכרח לציין) ואת שוקלת ברצינות ל ה ל ש י ן עליה?? את במקומה פונה לגיסה שיודעת עולם רוצה לקבל כזה יחס איפה ההתלבטות פה??? תתמכי בה תביני אותה את הרי מעידה על עצמך שגם את כמותה את לא חייבת לעודד אותה אם את לא רוצה לקומם עלייך את זעם משפחת בעלך הצדיק במקרה שיגלו את מעורבותך אבל לפחות תנסי לתרום לה מנסיונך להקנות לה מבט מפוכח ובוגר על בנים על סקס על יחסים גישה פורפורציונלית ורצינית ולא מתלהבן (יש מילה כזאת?) ושטחי היי לה לעזר היא אחותך היא אחות של כולנו (סורי על הנימה החריפה אבל הופתעתי ממך)

שiקiלDית

New member
יש צדק בדבריך

אבל מסוכן לי ומביך אותי לחשוף בפניה פרטים אינטימיים עלי

mister xy

New member
את לא צריכה לחשוף את עצמך

וגם לא לספר עליה לאחרים. ובגלל שמדובר בנערה תמימה חשוב מאוד להזהיר אותה מפני הסוטים והמחב"תים וציידי הנפשות ומשמרות הצניעות למיניהם. והכי חשוב, להסביר לה על הצורך לקיים יחסי מין מוגנים...

סוג ב

New member
לספר לחמותך???

רוצה נספר עלייך לחמותך, או לבעלך??
היא פנתה אליך ורמזה לך- כי היא סומכת עליך. אל תבגדי בה. תנחי אותה, תפני אותה, תייעצי לה, תסבירי לה, תקשיבי לה... אבל בשום פנים ואופן, אל תחליטי בשבילה.

שiקiלDית

New member
גם לי עשו את זה

בשם התורה הקדושה.הלכו להורים שלי החולניים,המבוגרים,וסיפרו להם שהבת שלהם בוגדת..אם הייתי יודעת מי זה ה"רב" הזה הייתי חונקת אותו במו ידי!

סוג ב

New member
אז בגלל שעשו לך את זה

את רוצה להחזיר?? אני מקווה שאת לא רצינית.

לעזור לך להחליט? בבקשה:

כן, בטח שהיה לי חבר כשהייתי בגילך, זה דבר כל כך נורמלי שנערה בגילך נמשכת למין השני
מאיפה לעזזאל היגעת לחמותך בכל הענין הזה?

אה ועוד משהו...

אם היא תשאל אותך על יחסי מין וכאלה, אל תהססי לספר לה, וגם תגידי לה עד כמה חשובה הזהירות כאן (בתקווה שאת יודעת)

nini132

New member
מצטרף למתקפה

ומי כמוך יודע טעם הלשנה? תעשי "פלאש-באק" תזכרי בתחושה שלך כאשר גילית שהדברים נודעו בגלל מלשין אלמוני היית רוצה שגיסתך תשנא אותך? במקום זה קחי את ההזדמנות לחזק את הקשר שלכן. תעזרי לה... כמו שהזכירו לפניי, יש לה הרבה מה ללמוד. החל מאמצעי מניעה וזהירות מסוטים. וכלה באהבת אמת ודווקא את תוכלי לעזור לה לשמור על הסוד בתור "אנוסה" ישלך ניסיון רב בשמירת סודות, תני לה טיפים. בהצלחה אני וואי

לא לספר בשום אופן!!!

אבל, בגלל מצבך העדין, את לא חייבת ליעץ לה ולתמוך בה אם זה יסבך אותך. הבהירי לה שאת לא רוצה להיות מעורבת בחייה, וזהו. אם את מוכנה לקחת את הסיכון, אז הטוב ביותר הוא לתמוך בה ככל שתוכלי, כולל יעוץ ואוזן קשבת.

האם את אנוסה

או סתם חפיפניקית? לי יש את הרושם מההודעות שלך שאת חפיפניקית ומזה בא הצורך לשמור על גיסתך שלא "תתקלקל" כמוך. אין לנו בעיה עם חפיפניקים אבל לא נראה לי שזה הפורום המתאים.

למעלה