גינת-זה הוגן?

ashlaya

New member
המקובל

גינת מצד אחד כל הכבוד על התחקיר ומצד שני זה היה נורא!!! נורא נורא!! לא יודעת עם כל הכבוד לתחקירניות על ההתמודדות הזאת אבל...זה היה בעיני משפיל ולא שווה את המטרה עצם שליחתן היא .... יצרת מהן משהו לא מוסרי עם כל הכבוד לכתבה הצורמת הזאת...

ginat

New member
תמונות שעוד לא נראו על המסך הקטן ../images/Emo41.gif

ביום ראשון אנו עומדים לחשוף לראשונה מעל מסך הטלוויזיה את מעלליו של רב מאיזור ירושלים המתיימר להחזיר אהבות אבודות, לגרש עין הרע ושאר מבישין, אך בפועל שולח את ידיו לאיזורים אינטימיים של מאמינותיו. הרב נוהג ללטף כל בחורה שמגיעה אליו, שולח את ידיו לאיזורים אינטימיים ואפילו מנשק אותן בפיהן תוך כדי תחיבת לשונו. המצלמה הנסתרת של כלבוטק התמקמה בחדרו של הרב ותיעדה שלב אחר שלב כיצד הוא מבצע בקרב נשים את מעשיו המגונים. צפו בנו כלבוטק יום ראשון 20:30

Solario

New member
רפי לא נמאס לכם ממחזירי אהבות?

דיי, חרשת על זה כבר בתוכניות הקודמות. תראה משהו רציני. ישנם אלפי "מחזירי אהבות" בשוק, אבל רוב האנשים שהבינו שהכל חרטה, ואלה שלא הבינו לעולם לא יבינו אפילו עם תעשה מיליון תוכניות עליהם. תתעסק במשהו חשוב, כגון השירותים המבישים של משרדי הממשלה, היחס לנכים במקומות כלשהם, היחס של מונופולים כגון בזק וחברת החשמל. יש המון שחיתויות בארץ, ואתה מתעסק עם איזה הומו שמכנה את עצמו בצרי, והפעם איזה דביל שמשיג בחורות בדרכים לא כשרות. לא מתאים לך...

ginat

New member
אתה צודק סליחה טעינו.

אני חושב שסוטה המין הזה יכול להמשיך ולשלוח את ידיו לגופיהן של ילדות צעירות שבסך הכל חשבו לקבל עזרה. הוא גם יכול לנשק אותן ולתחוב את לשונו לפיהן. כי לך נמאס לראות את זה. באמת סליחה.

Solario

New member
מר גינת, אני חושב שלא הבנת אותי.

מה שאני טענתי הוא שהנושא אכן חשוב. גילית שכך הדבר אצל הסוטה הזה? תבורך. תפנה למשטרה, הם ייעצרו אותו, והכל יהיה נהדר. הנושא פה הוא לא על חשיבות המקרה, שהוא אכן חשוב, אלא על שידור הכתבה עצמה. אני חושב, שכולם כבר קלטו מי הם אותם סוטים עם מחזיר האהבות שלך, והבינו במה מדובר. מי שילך שוב פעם, הוא סתם אידיוט ולא יעזרו 1000 תחקירים שלך. אני חושב, שצריך להקדיש את הזמן למשהו שהוא יותר חשוב לתכנית ולציבור, כי הציבור כבר קלט מי זה אותם מחזירי אהבות.

אדיב חן

New member
אני חושב שאתה לא הבנת:../images/Emo101.gif

כל תחקיר מופנה כנגד אדם/סוטה אחר. אם יהיו אלף סוטים, אזי יהיו 1000 תחקירים. אם יהיו 8^10 סוטים, יהיו 8^10 תחקירים. ממש כמו שאם יהיו 8^10 רציחות אז כל אחת ואחת תהיה בעיתון. אתה עצמך רשמת "גילית שכך הדבר...": אכן אותה "תגלית" נולדה רק לאחר אותו תחקיר מעמיק, אותו אתה טוען כי אין לשדר. תחקיר חשוב בשני מישורים: *) ראיות במשפט הפלילי *) למען יזהר הציבור על מנת שיזהר הציבור יש לפרסם ממצאי התחקיר. תחקיר שפורסם על הרב פלוני, לא יעזור לציבור להיזהר מפני רב אלמוני ורב פלמוני. אי לכך, יש לשדר את התחקירים נגד פלוני, פלמוני, אלמוני, וכל שאר 8^10 הסוטים. אם לפרט יותר, על מנת שתבין: עד אשר המערכת הפלילית תתניע את עצמה ותביא את אותו אדם לדין, ובהתקיים חשד מעבר לספק סביר כי האדם אכן אחראי לאותם מעשים אמורים, יש לשדר התחקיר, על מנת שעד אשר יובא האדם לדין, ייזהרו הציבור מפניו. וכאמור - אין הציבור יכול להיזהר מאדם ספציפי ללא שידור התחקיר הספציפי לגביו, אי לכך, כלבוטק ישדרו תחקירים ככל שנדרש, על כל מפוחלץ האוהב לנצל מינית. HOPE THIS HELPS. בברכה, חן אדיב

Solario

New member
לא לא אני הבנתי מצויין.

בוא אני אנסה להסביר לך שוב. הנושא של הרבים מחזירי האהבות נטחן כבר עד אין קץ בתוכנית הקודמת. כמה כבר אפשר לשמוע על הסוטים המגעילים האלה? הבנו, הם מגעילים, אני מסכים, יש לסרס כל אחד ואחד מהם, אבל למה לחזור על אותו דבר כמה פעמים? יש עוד המון המון רבים כאלה, אז מה לעשות כתבה על כל אחד מהם ולהגעיל את הציבור עם החלאות האלה? תחשוב על אם ילד בן 10 היה רואה את הטלויזיה עם ההורים ורואה רב שואל אישה האם היא עשתה אורגיה?? לא רק שזה לא מתאים, זה פשוט מחליא. מה שאני טוען שמה שעשית, לא צריך להראות שוב. הבנו, קלטנו, ונשמור על עצמנו. אין צורך בלטחון מים.

אדיב חן

New member
אני חוזר שנית ושלישית:../images/Emo101.gif

על מנת להזהיר את הציבור מכל סוטה ספציפי. על מנת שאותו ילד בן 10 שאתה מזכיר, לא ייתקל באותו סוטה. אני חושב שהדגשתי את החשיבות בפוסט הקודם. מילת המפתח: ספציפיות. לתשומת לבך.

Solario

New member
אבל יש מאות דבילים כאלה.

צריך לטחון את זה כל פעם??? הציבור הוזהר, קלטנו, ולא יעשה. אם מישהו לא קלט את זה בפעם הראשונה, הוא פשוט דביל ולא יעזרו מאות כאלה.

erandb

New member
דעה דומה ל-SOLARIO

שידור הכתבה היה חשוב ונכון.אבל לא במסגרת התוכנית כלבוטק . ניתן היה להראות במסגרת שידור חוקר ,במסגרת עובדה לשעבר .אבל כלבוטק זו תוכנית צרכנות .וסטיות וכדומה ,לדעתי צריך לשדר בתוכניות שציינתי.

אדיב חן

New member
אכן, נקודה מעניינת שיש לבדוק../images/Emo101.gif

האם התחקירים האלה מתאימים יותר לשידור חוקר לעומת כלבוטק. אולם אתקן אותך, כי כלבוטק אינה רק תוכנית צרכנות, כלל לא: כל תחקיר הנוגע לכלל הציבור יכול שישודר.

אדיב חן

New member
אני מקווה מאוד שבאומרך דבילים...../images/Emo101.gif

אני מקווה מאוד שבאומרך "דבילים" אתה מדבר על הסוטים, ולא על ה"צרכנים", אולם מהפוסט משתמע ההפך. לעולם אל תקרא לקורבן אונס ומעשים מגונים "דבילית". לעולם
בדרך כלל בשלב זה אני הייתי משייך אותך לאותה קבוצה כמו כל הנוכלים והסוטים ומשתלח בך בכל אופן חוקי אפשרי. למעט הטעות הפטלית הנדונה כאן, נראה כי למרות הבוטות, יש לך דעה כלשהי והצגת אותה באופן לא בלתי סביר. אולם אני מבקש שוב: לעולם אל תקרא לקורבן "דביל"
לא רק שזה לא מגיע לאף אחד, אלא שפעם הבאה זה יהיה מישהו קרוב אליך. מכיוון שאנשים תמיד רגישים יותר לאנשים הקרובים אליהם (שאם לא, הרי לא היו פשעים ולא היו מקללים...), הרי שברגע שיקרה דבר כזה, הבוטות שלך תחזור אליך בבומרנג מושחז. תלמד מerandb שרשם לי תגובה עניינית ונקודתית, וחסרת כל השתלחות בנפגעים! דעתו כי יש לשדר התחקיר ב"שידור חוקר", בהחלט דבר שיש לבדוק. אולם הוא לא קרא לאף נפגעת אונס "דבילית"! כמו כן, שים לב, כי היחידים אשר אני בוטה כלפיהם בפוסטים שלי הם הסוטים, הנוכלים והרמאים. לעולם לא הנפגעות והנפגעים. לתשומת לבך!

Solario

New member
ידידי, לא קיללתי אף אחד.

אתה יכול להיות רגוע. המילה דבילים נאמרה על אותם רבים גנבים שפשוט עושים מה שהם רוצים עם הנשים. כמו שנאמר פה, הראו את התכנית עם סגנון דומה פעם אחת, עם המחזיר האהבות, אז מה? צריך לעשות שוב? זה לא המקום. הבנו. הם סוטים. בסדר, אז מה לעשות עכשיו תכנית על כל סוטה שקיים? ישנם מאות אלפים שנפגעו ממאות רבים, אז מה רפי? תיקח מאות נשים ותגרום להם לעבור חוויה נוראה כמו שעברו צמד התחקירניות שלך? שאני עד עכשיו לא מבין למה הם עשו זאת, לא משנה מהי כמות הכסף שהצעת להן.

dgrwkl1

New member
אדיב חן.אין לך מושג בטלוויזיה.

אתה כותב שאם יהיו 1000 אנשים שהם סוטים אז יהיו 1000 תחקירים? מה אתה מבלבל את המוח?? הבחור ממקודם צודק. קלטנו את העניין,הפנמנו ויאללה לתחקירים הבאים. רפי רוצה שיפנה למשטרה והם כבר ידאגו לתפוס את הסוטה המניאק הזה. אבל לראות כל שבוע על אותו נושא זה כבר משעמם!נקודה!! אנחנו מדברים על טלוויזיה! אתה אולי מבין בנושאים אחרים אבל בטח שלא בטלוויזיה.אז קצת צניעות.

אדיב חן

New member
הריני מתכבד להגיב כדלקמן:-../images/Emo101.gif

*) ציינתי כי הרעיון, להעביר התחקירים לשידור חוקר, הוא נקודה טובה שיש לבדוק. *) צניעות הנה לא להתרברב כאשר מצילים חיי אדם, ולא להחזיקו חייב. להוציא זאת, אציין כישורי המקצועיים היכן שאני מוצא לנכון, מה שדרך אגב אצלי אין צורך לעשות מכיוון שברור שמקצועי הנו משפטים. *) הנושא אינו משעמם כלל וכלל. שוב, לתשומת לבך, תגובתו המצוינת של erandb, שהתקיף את מיקום התוכנית, לא התוכנית או הנושא עצמו. *) בניגוד לדעתך הבלתי מבוססת, אני מבין טוב מאוד בטלוויזיה. אבקשך, להבא, להתקיף רעיונות, ולא אנשים - אלא אם כן אלה הפושעים, אותם הנך יכול להתקיף ככל שתחפוץ. בברכה וחג שמח, חן אדיב

ronen60

New member
גינת-זה הוגן?

רפי זה הוגן לעשות ניסוי קשה על הגוף בתחקרנית? האם אין די בהרשעה ע"י קורבנות שעברו זאת בעבר? ולמה הבהמה הזאת לא נמצא מאחרי סורג ובריח?

ginat

New member
זו שאלה אתית ומוסרית מאוד קשה

שתי התחקירניות שלנו עברו ללא כל ספק חוויה קשה שאיש מלבדן לא יוכל להבין אותה. שתיהן הלכו לבית הרב לאחר שנודע להן על מעלליו ושתיהן הסכימו לבצע את המשימה ויהי מה. כדי להוכיח מעבר לכל ספק אפשרי כי הרב העיוור אכן מבצע מעשים מגונים היינו חייבים לחשוף את התחקירניות שלנו לזרועותיו. סמכנו עליהן כי הן ידעו מתי לעצור אותו ובכל מקרה עזרה היתה במרחק קצר- לו רק רצו. ידענו גם שאחרי שיצולם הסוטה- ההטרדות שביצע בתחקירניות שלנו יהיו האחרונות שיבצע בחיו כאזרח חופשי. חשבנו גם על כל הילדות התמימות שניצלו בזכותינו מפגיעה נפשית לכל החיים. האם היתה לנו זכות לחשוף את התחקירניות שלנו למעשה? אני לא ממש יודע אך העובדה כי האיש יהיה מהיום מאחורי סורג ובריח קצת מקלה על המצפון של כולנו.

למעלה