גינקוזאן פרמאטון

Lifelines

New member
גינקוזאן פרמאטון

מה אתם יודעים על התרופה הזאת אם בכלל?!? בעיקרון אני אחרי צבא וקצת קשה לי להתרכז פתאום ולהפעיל את המוח אחרי שלא הפעלתי אותו הרבה זמן.. והחלטתי ללמוד לפסיכומטרי.. בין היתר צריך לזכור הרבה מילים שם.. והזיכרון שלי על הפנים..האם זה יכול לעזור בצורה רצינית.. והאם גם זה יוריד לחץ בבחינה עצמה?? וכמובן מה הם תופעות לוואי של זה?? תודה מראש..

Fire Wolf

New member
זו שאלה לנטורפתים בעיקר

כי זה מוצר טבע אבל כול הרוקחים שכאן מכירים את המוצר ובטח יענו לך. צמח הגינקו בילובה עוזר לשיפור הזכרון- לא ידוע לי זמן ההשפעה אבל אני נוטה לחשוב שהוא אינו מיידי ולא יספק לך את מה שאת הצריך עכשיו לפסיכומטרי. אני קראתי על מחקרים בנושא אבל אצל אוכלוסיה מבוגרת יותר שממש סובלת מבעיות זיכרון.- וזה עזר להם. בכול מקרה יכול להיות שיוסיפו פה עוד כמה תשובות אבל לדעתי תשאל בפורום אלטרנטיבה או רפואה טיבעית.

ממתי

New member
כמה תשובות לפסיכומטרי ובכלל

גינקוסאן ושאר התכשירים (לא תרופות) שמכילים גינקו בילובה יכולים לעזור בריכוז לקראת לימודים. התכשירים ממריצים וכדאי, אם רוצים, לקחת בשעות היום. לא לקחת בלילה כי זה מפריע לישון. הלימוד הכי טוב מתבצע בשעות היום, וכדי להצליח בלימוד ובשינון יש לישון טוב בלילה. לימוד בלילה לא יעיל כמו לימוד ביום ובנוסף לכך גורם לעייפות וחוסר ריכוז ביום שאחרי. התכשירים האלו אינם מרגיעים (ההפך) וכדי להירגע לפני בחינה אפשר לנסות מרגיעים שאינם מטשטשים כמו רסקיו.

Lifelines

New member
ל"ממתי"??

אז לא הבנתי מתי לוקחים את הכדורים?? על הבוקר? לפני ארוחה או אחרי?? ומתי להתחיל לקחת אותם ...כאילו הבחינה ב20 לפברואר, אז בעצם בכל התקופה הזאת לפני הבחינה?? ומתי להפסיק?? מתי מרגישים את ההבדל?? ויש לי בעיה..אני לא מסוגל ללכת לישון מוקדם..אני הולך בסביבות 1 בלילה וקם בסביבות 9 ומתחיל ללמוד בעשר..זה הכי מוקדם.. בקיצר בכללי את ממליצה על זה? ומה הם תופעות הלוואי של התרופה!?!?!?!?

ממתי

New member
למה שני סימני השאלה?

אני לא אמרתי על הבוקר, אמרתי שאם צריך אז במהלך היום ולא בערב/לילה. אם אתה מרגיש חוסר ריכוז על הבוקר אז קח אותם על הבוקר. אבל שינה טובה בלילה תשפר ריכוז על הבוקר הרבה יותר מכל כדור. לא הבנת לפני או אחרי ארוחה כי לא כתבתי. ולא כתבתי כי לא שאלת. אם כבר אתה שואל אז עם אוכל. "כאילו" הבחינה ב 20 בפברואר? ב 19 בפברואר? ב 21 בפברואר? מה זה "כאילו"?! אני מניח שהיא ב 20 בפברואר בלי "כאילו". מתי להתחיל? אם בכלל צריך אז זה לצורך הלימוד, לפי הרגשתך. את ההבדל מרגישים כבר בכדורים הראשונים. אבל זה לא כדור פלא של זבנג וגמרנו. אם לא תלמד היטב לא תצליח בבחינה גם אם תיקח את כל הקופסא לפני הבחינה. שמונה שעות שינה שרובן בחושך זה בהחלט מספיק וזה לא משנה אם מדובר מ 11 עד 7 או מ 1 עד 9, אע"פ שעדיף שתתרגל לישון מוקדם יותר. למה בכלל החלטת שאני זה היא? אני ממליץ על התכשיר הזה (כמו שכבר כתבתי זה לא תרופה) רק אם אתה מרגיש שאתה ישנוני ולא מרוכז במהלך היום למרות שנת לילה טובה. תופעות לוואי: מעורר. עכשיו עיצות ממישהו שכבר עבר את הפרוצדורה הזאת (פסיכומטרי אחרי צבא) א. תלמד לדבר כמו בן אדם, אתה כבר לא בצבא. תפסיק עם ה"כאילו". אם בדיבור נפלט "כאילו" כשלא צריך זה לא אומר שאתה צריך לכתוב אותו... ב. תשים לב לפרטים כתובים, כבר כתבתי שזה לא תרופה אבל אתה לא שמת לב. ג. אל תניח הנחות שגויות, אם תה לא יודע את מיני אתה יכול לכתוב "ממליצ/ה" או להיכנס לכרטיס שלי ושם לקרוא את המילה "זכר" ד. תרגע! כל מה שכתבת אפשר היה להבין באותה דרגת טיב ואילי יותר טוב בלי כל הסימני שאלה וקריאה המיותרים.

Lifelines

New member
תודה תודה ממתי

אדוני הנכבד סלח לי על השפה הירודה שלי. מעכשיו בשבילך ולמענך אני אתבטא בצורה יותר חיננית ויותר טובה. סתם, נו מה אתה רוצה? אז השתחררתי, אז לומדים פסיכו. אל תתחיל להתנסאות ולנתח הכל. והשאלה שלי נשארה אותה שאלה, איך זה עוזר בזיכרון? מה כאילו אני לוקח כדור (שאינו תרופה) אחרי זה לומד כמה מילים וזוכר אותם יותר מהר? או שזה צריך לקחת תקופה ממושכת לפני? אני לא מצליח להבין איך זה פועל

למעלה