ג'ינס

micpri

New member
ג'ינס

אחרי שהתייאשתי למצוא ג'ינס שאני אוהבת בחנויות, החלטתי לקנות ולהביא לתופרת שתכין לי. השאלה: איפה קונים בדי ג'ינס (מהסוג הדק, הנמתח, לא מהעבה והקשיח)? תודה לעונים!

נחלת בנימין 10. אני ממליצה לך לקרוא קודם

במאמרים > בדים > תת קטגוריה ג'ינס. לא לגמרי פשוט לעשות בגדי ג'ינס שיראו מקצועיים.

פאנזה

New member
../images/Emo207.gif מה עם בד לקמפינג?

אני רוצה להכין כל מיני כיסויים שיתאימו לקמפינג. הכוונה לבד כמו של תיקים. איך קוראים לסוג הזה של בד?

hilla ab

New member
השאלה איכן ניתן להשיג

לא מוכרים אם לא בסיטונאי למיטב ידעתי.

אז ע"פ מילון הספיר שלי ../images/Emo3.gif

חיפשתי איכן , והוא אמר לי ראה מאכן. (כ' דגושה מנוקדת בצרה) הלכתי למאכן ושם כתוב-מגלה את מקומו של אדם או של דבר, בדרך כלל בתוך אזור נרחב לאחר תצפית וכד' (על פי איכן-צורה עתיקה של היכן) אז חצי צדקתי
, בעבר השתמשו בזה. אגב, איכון (כ' דגושה,מנוקדת בשורוק)-גילוי, מציאת מקומו של אדם או של דבר, בדרך כלל בתוך אזור נרחב לאחר תצפית וכד' (על פי איכן-צורה עתיקה של היכן). מעניין

מילון ספיר

לא אמין בעיני. יש בו הרבה טעויות. אבן שושן החדש (אבל הישן, כי ההדפסות החדשות מפשלות גם הן), מילון ההווה, וזהו. בן-יהודה, אם אתה במקרה מצליח להשיג, כי כבר לא מדפיסים אותו, אבל הוא יותר אטימולוגי.

נראה לי שיש בבית איפשהו אבן שושן(ואף ישן!)

פשוט הוא נמצא כנראה באיזה חור שחור, או סתם במקום שלא חשבתי לחפשו שם
כשתהיה לי מנוחה מהבגרויות (מחר מתחילים
), אחפשו. לילה טוב

sara71

New member
לפי הידיעות שלך כאן בטח אין מה לדאוג

ובכל זאת הפורום מאחוריך ושיהיה בהצלחה !

בדי ג"נס יש

בנחלת בנימין 38 או 40 אצל גולדשטיין או אצל נוי טל חנות על יד גולדשטיין. כדאי לך לנסות יש להם הרבה סוגים של בדי ג"ינס בהצלחה.

micpri

New member
תודה לכולם

אכן מצאתי אצל גולדשטיין, ואפילו למדתי שג'ינס עובר כבישות ו"יישון" על מנת להפוך לדק ולבהיר. השכלתי!

למעלה